G4Media.ro

Grecia a înregistrat miercuri cel mai mare număr de infectări de la…

Grecia a înregistrat miercuri cel mai mare număr de infectări de la izbucnirea epidemiei, 262 de noi cazuri de coronavirus, dar ele au scăzut joi la 204/ Încă patru țări incluse pe lista de testare din 17 august

Grecia a raportat, miercuri, 262 de noi cazuri de Covid-19 – cel mai mare număr la nivel zilnic de la aparția epidemiei de coronavirus în această țară, transmite The New York Times. Joi, însă, numărul cazurilor de infectare a scăzut la 204, potrivit presei locale.

Creșterea numărului de infecții din ultimele săptămâni a făcut ca autoritățile să introducă treptat mai multe restricții tocmai când sezonul turistic atinge punctul culminant.

Începând din data de 17 august, pentru a intra în țară, turiștii din Suedia, Belgia, Olanda și Republica Cehă vor trebui să prezinte o dovadă din care să reiasă că rezultatul testului pentru noul coronavirus este negativ. Testul nu poate fi mai vechi de 72 de ore înaintea sosirii.

Aceleași reguli se aplică și turiștilor care intră în Grecia prin punctele terestre de frontieră. Un test negativ le este deja cerut și pasagerilor care sosesc cu avionul din Bulgaria, România, Emiratele Arabe Unite și Malta.

Miercuri, autorități ale aviației civile au prelungit interdicția zborurilor din Turcia până pe data de 31 august, iar zborurile din Albania și Macedonia de Nord sunt restricționate doar pe aeroporul din Atena.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. decat sa moara de foame mai bine se imbolnavesc

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.