G4Media.ro

GRAFIC Cum a evoluat numărul de decese COVID-19 de la recordul de…

Sursa foto: Facebook/ RO Vaccinare

GRAFIC Cum a evoluat numărul de decese COVID-19 de la recordul de cazuri înregistrat în urmă cu două săptămâni

Cu 586 de decese în 24 de ore, România înregistra pe 2 noiembrie cel mai negru bilanț din pandemie. La două săptămâni de la acel moment, numărul morților provocate de COVID-19 a scăzut, luni, la 179, fiind pentru prima dată în decurs de o lună jumătate când bilanțul coboară sub pragul de 200.

Ultimul bilanț al deceselor mai mic decât cel raportat luni a fost înregistrat pe 4 octombrie, atunci când au fost 133 de decese COVID-19.

De la recordul stabilit în 2 noiembrie au mai existat, în ultimele două săptămâni, patru zile în care bilanțul a depășit 400 de cazuri în 24 de ore și patru zile în care a trecut de 300 de cazuri.

Deși bilanțul deceselor se păstrează la un nivel îngrijorător, se poate observa o scădere ușoară a acestora.

sursa foto: Facebook/ RO Vaccinare

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. In toata lumea maximul de decese e la o luna dupa maximul de infectari. In Romania lucratorii de statistici pe langa sunt invatati cu minciuna, mai sunt si prosti… Adica lor le scad statisticile batator la ochi, la 2 saptamani Minciuna e evidenta de pe Luna. Si pun pariu ca peste 2-3 luni vom vedea la INSP un exces de morti baban, aia daca nu vor merge lucratorii de statistici si acolo.