G4Media.ro

Google anunţă modelul lingvistic Gemini 1.5 Flash care va oferi o latenţă…

Sursa foto: pexels.com

Google anunţă modelul lingvistic Gemini 1.5 Flash care va oferi o latenţă mai mică în comparaţie cu versiunea standard, ceea ce va face posibile răspunsuri mai rapide la întrebările utilizatorilor

Google a anunţat o nouă versiune a modelului lingvistic Gemini, menită să ofere o latenţă redusă şi răspunsuri mai rapide, transmite News.ro.

La Google I/O 2024, ediţia din acest an a conferinţei dedicate de companie dezvoltatorilor, Google a făcut mai multe anunţuri legate de inteligenţa artificială.

Printre altele, Google a anunţat Gemini 1.5 Flash o versiune mai mică şi mai rapidă a celei mai recente literaţii a sistemului de inteligenţă artificială al companiei.

Datorită dimensiunii reduse, Gemini 1.5 Flash va oferi o latenţă mai mică în comparaţie cu versiunea standard, ceea ce va face posibile răspunsuri mai rapide la întrebările utilizatorilor.

Conform companiei americane, Gemini 1.5 Flash excelează la rezumarea articolelor şi extragerea datelor din documente lungi, aplicaţii de comunicare şi subtitrarea videoclipurilor.

Plasat de companie între Gemini 1.5 Pro şi Gemini 1.5 Nano (care rulează local), Gemini 1.5 Flash este orientat către dezvoltatori, ca o modalitate mai ieftină pentru crearea aplicaţiilor AI.

Noul model lingvistic este acum disponibil sub formă de preview în cadrul platformelor AI Studio şi Vertex AI.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...