G4Media.ro

Gheorghe Hagi, mesaj după calificarea la Euro: Avem convingerea că suntem cu…

Sursa foto: Facebook/Farul Constanta

Gheorghe Hagi, mesaj după calificarea la Euro: Avem convingerea că suntem cu toţii pe drumul pe care ni-l dorim, credinţa că se pot depăşi performanţele generaţiilor trecute şi curajul că putem învinge pe oricine

Fostul mare internaţional român Gheorghe Hagi a transmis, printr-o scrisoare adresată preşedintelui FRF Răzvan Burleanu, un mesaj de felicitare pentru Federaţia Română de Fotbal şi echipa naţională a României, cu ocazia calificării la Euro 2024, relatează news.ro.

“În urma performanţei pe care fotbalul românesc a realizat-o prin calificarea echipei naţionale de seniori la Campionatul European din 2024, care va avea loc în Germania, Farul Constanţa şi Academia Gheorghe Hagi vă transmit sincere felicitări pentru parcursul excelent şi mult succes la turneul final de anul viitor.

Cu acest prilej transmitem felicitările noastre şi selecţionerului Edward lordănescu pentru modul în care a reuşit să formeze un grup unit, pentru performanţa de a încheia neînvins această campanie, precum, bineînţeles, întregului staff şi tuturor celor care au contribuit la acest succes.

Academia Gheorghe Hagi a avut ca principal obiectiv, încă de la început, creşterea şi formarea tinerilor fotbalişti pentru sportul de performanţă, pentru a avea şansa ca, la un moment dat, să poată îmbrăca inclusiv tricoul echipei naţionale.

Suntem mândri că am putut contribui şi noi, prin jucătorii crescuţi la clubul nostru, la această calificare a primei reprezentative la C.E din 2024, unde România va avea ocazia de a semna o nouă pagină de istorie pentru fotbalul românesc.

Am considerat mereu că România nu duce lipsă de talente, România are foarte mulţi jucători valoroşi care ne pot oferi foarte multe momente incredibile. Ne bucurăm că această generaţie are acea mentalitate de a crede în propriile forţe, de a lupta mereu până la capăt. Avem Convingerea că suntem cu toţii pe drumul pe care ni-l dorim, Credinţa că se pot depăşi performanţele generaţiilor trecute şi Curajul că putem învinge pe oricine.

Felicitări, România!
Gheorghe HAGI”
, este mesajul fostului internaţional, potrivit frf.ro.

Federaţia Română de Fotbal a mulţumit tuturor cluburilor şi academiilor din ţară care au transmis felicitări după rezultatul echipei naţionale.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Saracu” de el…..faptul ca joaca fii-su i-a luat mintile. E o generatie de ratati, de loseri, care , cu un noroc chior, beneficiind de o grupa jenant de slaba, intr-o formula competitionala ridicola(se califica 45% din echipele participante la preliminarii) s-au calificat la o comptitie ultra-accesibila. Acolo vom fi ciuc batailor. Forbalul romnanesc, ca tot spotul de altfel, e in moarte clinica.

  2. Hagi, cat 10 Federatii ! Federatia ar trebui sa inventeze o functie gen consultant, Presedinte de onoare, Rege, pentru care sa-l plateasca major si sa primeasca consultanta de la el ! Fara dedicatia si efortul lui continuam in mediocritate , continuam sa nu avem absolut nimic acum, cand am inceput sa avem ici, colo stadioane …. Faceti-o macar acum , cand a devenit evident pentru orice aiuristic, capsomanilor ! Va felicitati, luati prime, ranjiti in camere tamp -pentru nimic !! Faceti ceva ca ati primit nemasurat de la el si voi si noi …….