G4Media.ro

Germania: Operaţiune de amploare împotriva unei reţele de neonazişti care controla traficul…

Germania: Operaţiune de amploare împotriva unei reţele de neonazişti care controla traficul de droguri în landul Turingia

Autorităţile germane au efectuat vineri raiduri coordonate la locuinţele şi birourile membrilor unei organizaţii neonaziste implicate în trafic de droguri şi spălare de bani, relatează dpa.

În total, poliţia a reţinut zece persoane în urma acestor descinderi.

Potrivit poliţiei din landul Turingia, existau mandate de arestare pe numele a opt cetăţeni germani cu vârste între 24 şi 55 de ani. O altă persoană a fost arestată pe loc, pentru posesie de droguri.

În Turingia au fost efectuate descinderi la 28 de locuinţe şi proprietăţi comerciale, fiind implicaţi peste 500 de poliţişti. Raiduri au fost efectuate şi în landurile Hessa şi Saxonia-Anhalt.

În urma acestor raiduri au confiscate o maşină, bani, droguri, arme şi materiale extremiste. O echipă canină şi o dronă au fost de asemenea utilizate în cadrul operaţiunii.

Potrivit unui relatări a postului public MDR, suspecţii erau membri a două organizaţii neonaziste care conduceau traficul de droguri în landul Turingia de mai mulţi ani.

Operaţiunea de poliţie a fost plănuită de multă vreme şi a fost efectuată în urma unei acţiuni de interceptare a comunicaţiilor membrilor reţelei, notează dpa.

Sursa: Agerpres

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.