G4Media.ro

Germania, Franţa, Italia şi alte cinci state europene îşi vor coordona campaniile…

Germania, Franţa, Italia şi alte cinci state europene îşi vor coordona campaniile de vaccinare împotriva Covid-19

Germania, Franţa, Italia şi alte cinci state europene îşi vor coordona lansarea campaniilor de vaccinare împotriva Covid-19, au anunţat, marţi, miniştrii Sănătăţii din aceste ţări, într-un comunicat comun, transmite Reuters.

Aceste ţări vor promova ”coordonarea lansării campaniilor de vaccinare” şi vor face schimb rapid de informaţii legate de modul în care vor proceda, arată comunicatul, care include şi angajamente referitoare la domenii precum transparenţa.

Comunicatul, care a fost publicat de Italia, a mai fost semnat de miniştrii Sănătăţii din Germania, Franţa, Belgia, Luxemburg, Olanda, Spania şi Elveţia.

Agenţia Europeană a Medicamentului (EMA) a anunţat marţi că urmează să se reunească pe 21 decembrie pentru a se pronunţa cu privire la autorizarea vaccinului împotriva Covid-19 al alianţei americano-germane Pfizer/BioNTech, aprobat deja în mai multe ţări.

EMA şi-a devansat cu o săptămână reuniunea prevăzută iniţial să aibă loc la 29 decembrie.

EMA a făcut acest anunţ în urma numeroaselor presiuni exercitate de către state membre UE, mai ales de către Germania, care doreşte să desfăşoare rapid vaccinul în lupta împotriva noului coronavirus.

Preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a declarat, în urma anunţului EMA, că vaccinarea împotriva Covid-19 în UE ar putea fi lansată înainte de sfârşitul anului.

sursa: News.ro, sursa foto: Pexels

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. Adica Motoarele UE, fostul BENELUX plus versatele bulevardiere Italia si Spania.

    Restul, out

    • Restul au de făcut guverne, de a se propune sefi peste sefi, aur, Ster, sosoace, din astea. A, și se mai și înfoaie ca niste adevărați daci liberi buni de plimbat prin traseele subterane, începând de la Sfinx.

  2. Prostimea la coadă!

  3. Cum altfel sa elimini elementele slabe di vulnerabile psicologic ale rasei umane

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.