G4Media.ro

Gérard Depardieu, acuzat din nou de viol. ”A continua să tac înseamnă…

Sursa foto: Facebook / Charlotte Arnould

Gérard Depardieu, acuzat din nou de viol. ”A continua să tac înseamnă să mă îngrop de vie”, a anunțat actrița franceză Charlotte Arnould

”Am fost violată de Gérard Depardieu în august 2018”: actriţa franceză Charlotte Arnould a declarat vineri, pe Twitter, că este victima violurilor pentru care actorul este inculpat de un an, fapte pe care acesta le contestă, relatează Agerpres, care citează AFP.

Gérard Depardieu, un simbol al cinematografiei franceze, în vârstă de 72 de ani, a fost pus sub acuzare pentru „violuri” şi „agresiuni sexuale” pe 16 decembrie 2020, pentru fapte comise în vara lui 2018, însă identitatea victimei sale nu a fost până acum cunoscută.

”Sunt victima lui Depardieu… El este pus sub acuzare de un an. Nu mai pot să tac…”, a scris Charlotte Arnould pe contul ei de Twitter.

”Este inculpat de un an. El lucrează în timp ce eu îmi petrec timpul supravieţuind”, a continuat tânăra de 25 de ani, originară din Jura. „Este posibil ca această declaraţie să fie un şoc imens în viaţa mea, nu câştig absolut nimic în afară de speranţa de a-mi recâştiga integritatea”, a mai scris ea.

”A continua să tac înseamnă să mă îngrop de vie”, a conchis ea.

Nici Elodie Tuaillon-Hibon, avocata reclamantei, nici Hervé Temime, avocatul lui Gérard Depardieu, nu au dorit să facă declaraţii în legătură cu aceste acuzaţii.

Printre mesajele de susţinere pentru mesajul de pe Twitter al lui Charlotte Arnould, autoarea Florence Porcel, care ea însăşi l-a denunţat pe fostul star de televiziune Poivre d’Arvor că ar fi violat-o, îi transmite „tot sprijinul ei”.

Agenţia France Presse a dezvăluit în februarie că Gérard Depardieu a fost pus oficial sub acuzare pe 16 decembrie 2020 la Paris pentru două fapte de ”viol” şi ”agresiuni sexuale”, în urma acuzaţiilor formulate împotriva lui de o tânără actriţă în vara anului 2018.

Actorul declarase atunci că ”este foarte surprins de decizia redeschiderii anchetei”, care fusese clasată iniţial din ”lipsă de probe”. Acesta a mai spus că preferă să ”evite să vorbească” despre tânăra actriţă care a formulat acuzaţiile împotriva lui.

Sursa foto: Facebook / Charlotte Arnould

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

 1. G4Media,
  Fotografia a fost aleasă de un misogin sau de un filorus, având in vedere că Gerard Depardieu e prieten cu Piticot de ceva timp?
  PS. In multe alte fotografii Charlotte Arnould arată chiar apetisant…Bine, nu vorbesc și in numele admiratorilor Dianei Șoșoacă…La gabarit mă refer…

  • Ti se pare ca e mancare in poza scara?
   Sau esti atat de “elevat” ca OM incat privesti o alta persoana ca pe un copanel?

 2. Cred ca moshu era foarte beat…

 3. Ma indoiesc ca mosu ala de 80 de ani nu a obtinut mai intii acordul ei total, in schimbul unor avantaje promise. Fatuca aia vrea doar sa faca un ban necinstit, ca multe alte profitoare de valul „mitu”.