G4Media.ro

Geografia nu este materie de Bacalaureat în ”viziunea Andronescu”. Societatea Română de…

Geografia nu este materie de Bacalaureat în ”viziunea Andronescu”. Societatea Română de Geografie: un ministru sau un consilier nu dorește ca Geografia să formeze conștiințe

O petiție lansată pe internet pentru menținerea Geografiei ca variantă de opțiune pentru examenul de bacalaureat a strâns deja peste 6.500 de semnături. Profesorii au reacționat astfel după anunțul de vineri al Ecaterinei Andronescu, cea care și-a prezentat ”viziunea” asupra viitoarei legi a Educației, iar din planurile afișate lipsește materia Geografie pentru toate variantele de Bacalaureat.

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

 1. Nu Matematica!
  Nu Geografie!
  Nu Fizica!
  Nu Bacalaureat!
  Nu Ministru!
  Desfiintat Ministerul Abramburica Total.

 2. umbland prin lumea asta mare,am fost intrebata de unde SUNT,TARa…PE UNDE vine… DAR VOI,VASILICA,SUNTETI IN EUROPA???? CE TARI VECINE AVETI???? EI,DAR SUNTETI EUROPENI!!!ERAM IN MADRID,IESITA FRAUDULOS(NU ERA ROMANIA ADMISA IN U E!!! EU,SOMER CU DOI COPII SUPERbi si destepti,SCOLARI!!!),AM SPUS…UN BATRAN IN CREMONA mi a multumit pentru descriere,,,,!!! AM INTELES,ZICE EL,PARCA M AI PLIMBAT PRIN TARA TA!!!ZICE EL!!!! CHIAR AM FOST MANDRA DE MINE(AVEA DIABET…MOSUL ma astepta dimineata in balconul casei,INTR O CURTE IMENSA…II FACEAM INSULINA LA PRIMA ORA A DIMINETII,,,)

 3. Un motiv în plus să scăpăm de acest guvern psd.
  Ce pretentii sa ai de la niște diletanți? Unde mai pui ca un ministru trecut de 70 de ani stabilește planurile de dezvoltare pentru elevii de 6, 7 sau 10 ani! Si măcar dacă ar fi făcut un singur lucru bun în atâtea mandate aceasta cucoană! Ramane in istorie cu desființarea școlilor profesionale, cu licențele microsoft, cu scrisoarea adresată lui dragnea ca ea niciodată nu va intra în guvern! Penibil!

 4. Viziunea Andronevskaya : Balaceanca 4.0.

 5. Am citit memoriul dl. prof. Corneliu Iatu, presedinte al Societatii de Geografie, si mi-a mers la inima! Excelent articol-manifest pentru ”sanatatea Pamantului”, tot respectul pentru materia in sine, cat si pentru abnegatia si devotamentul profesorilor de geografie!! Ca de obicei, ministerul invatamantului ia decizii fara sa ceara vreun punct de vedere de la cei in drept, profesori, elevi, parinti, intr-o totala lipsa de buna-cuviinta si transparenta. De aceasta data, disciplina Geografie este atacata cat se poate de agresiv si nedrept, iar reactia tuturor trebuie si sper sa fie pe masura acestei ineptii plecate dintr-o minte ingusta, un om care cu siguranta a avut nota mica la geografie in scoala, din moment ce se indreapta cu atata ura si dispret impotriva acestei materii frumoase si esentiale pentru educatia elevului. Foarte urat gest, minister al invatamantului, care nu stiu pentru cine iei decizii, dar pentru elevi romani, NU!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.