G4Media.ro

Gazonul de pe stadionul din Craiova, mutat într-un parc din municipiu din…

Sursa foto: Stiri Craiova

Gazonul de pe stadionul din Craiova, mutat într-un parc din municipiu din cauza unui festival / Lia Olguța Vasilescu: ”Urma să fie stricat de podeaua de protecție” / 600.000 de euro a costat gazonul montat în toamnă

Gazonul de pe Stadionul ”Ion Oblemenco” din Craiova e translatat în Parcul Pedagogic, a anunțat primarul Olguța Vasilescu, informează Știri Craiova. Motivul: pregătirile pentru cea de-a doua ediție a Festivalului Intecity. Edilul spune că iarba e de cea mai bună calitate și poate fi folosită cu succes în proiectul de reabilitare a părculețului amintit, unde spunea că va include un colțișor japonez și unul mediteranean.

”Am început mutarea gazonului de pe stadion în Parcul Pedagogic. Având în vedere faptul ca acesta urma să fie stricat de podeaua de protecție pentru sistemul de degivrare care se montează cu ocazia festivalului IntenCity, am considerat că este util să il recuperăm, mai ales că este de cea mai buna calitate”, a anunțat primarul Craiovei pe pagina personală de Facebook. Schimbarea gazonului după evenimentul de anul trecut a costat 600.000 de euro. Suprafața doar ce fusese schimbată cu 10 luni în urmă.

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Olguta dacă nu face spectacole nu există.Cu d-astea acest tip de politician,care s-a înmultit peste masură,gatie alegerii primarului intr-un singur tur,tine gloata aproape,pentru vot.