G4Media.ro

Garda de Mediu a amendat cu 15.000 de lei o firmă care…

sursa foto: Facebook/ Stelian Ion

Garda de Mediu a amendat cu 15.000 de lei o firmă care reabilitează un parc din Constanța: „S-a constatat că mai mulți arbori erau vătămați”

Garda de Mediu a amendat cu 15.000 de lei o firmă care reabilitează un parc din Constanța, pentru că „s-a constatat că mai mulți arbori erau vătămați”.

„Garda de Mediu Constanta a amendat cu 15.000 lei firma care realizeaza lucrari de reconfigurare a parcului din zona Garii Constanta. La controlul efectuat de comisari, s-a constatat ca mai multi arbori erau vatamati, iar in interiorul parcului se afla un munte de pamant in amestec cu dale de beton”, a transmis Garda de Mediu vineri dimineața.

„Lucrarile se executa pentru Primaria Municipiului Constanta, in baza unui proiect avizat de Agentia pentru Protectia Mediului. Constructorul are obligatia sa ia toate masurile privind gestionarea deseurilor si de protectie a mediului pe amplasament. De mentionat ca proiectul prevede marirea suprafetei spatiului verde cu cca.2000mp”, mai precizează sursa citată.

USR Constanța susține că Garda de Mediu s-a sesizat în urma plângerilor făcute de membri ai partidului.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...