G4Media.ro

Iohannis și Cîțu, marii absenți de la ședința solemnă a Parlamentului de…

Iohannis și Cîțu, marii absenți de la ședința solemnă a Parlamentului de Ziua Națională. FOTOGALERIE

Parlamentul s-a reunit, miercuri, 24 noiembrie, într-o ședință solemnă consacrată sărbătoririi Zilei de 1 Decembrie, Ziua Naţională a României. Președintele Klaus Iohannis și premierul interimar Florin Cîțu nu au participat la ședința solemnă – o premieră în istoria recentă. Nici unul dintre cei doi nu a explicat absența de la ședință. Mai mult, guvernul anunțase inițial participarea lui Florin Cîțu, dar ulterior a comunicat că premierul demis nu va mai lua parte la eveniment.

Parlamentarii au organizat ședința cu o săptămână înainte de 1 Decembrie, pentru că săptămână viitoare nu vor veni la Parlament – zilele de marți și miercuri (30 noeimbrie și 1 Decembrie) sunt libere, iar în celelalte au program în circumscripții.

Şedinţa solemnă, condusă de vicepreşedintele Senatului Alina Gorghiu, a început cu intonarea Imnului Naţional.

Au rostit alocuţiuni preşedinţii celor două Camere legislative, precum şi reprezentanţi ai grupurilor parlamentare.

Printre invitaţi se află membrii Guvernului, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Arhiepiscopul romano-catolic de Bucureşti, Arhiepiscopul Bisericii Greco-Catolice, Prim-rabinul României, preşedinţii Curţii Constituţionale, ICCJ, Curţii de Conturi, guvernatorul BNR, directorii SRI, SIE, SPP şi STS, precum şi şefii misiunilor diplomatice şi ai reprezentanţelor internaţionale acreditaţi la Bucureşti.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

18 comentarii

 1. Aoleu ce solemni sunt toti taietorii astia de frunza pe banii nostri… 🙁

 2. Niste haimanale!
  Intoneaza,se fac ca!
  Ipocritilor!

 3. Blondu iar e în vacanta . Tăiat din salariu.

  • Citu si iohann,primii doi impostori ai statului,se pregatesc de parada militara,fara public! Va fi asa ca o defilare nu pentru romani,ci pentru „multiubitii” conducatori!!!Deja politistii constanteni au protestat spunand ca nu vor partivipa la sarbatoare unde se va defila fara public,ca pentru „conducatorul iubit”…

  • Bine zis amândoi!

 4. Ce figuri! Iată că m i z e r i a din aşa-zisa politică românească este mai profundă chiar şi decât cea din anii ’90. Atunci, proaspeţii absolvenţi de pcr, acum, copiii, rudele, prietenii, găştile şi relaţiile acelor comunişti cu faţă umană. „N-are sens să ne mai ascundem, de fapt aparţinem aceleiaşi caste, am devalizat împreună această ţară, hai s-o ducem oficial la capăt”. Ca şi atunci, avem tot conducătorii pe care-i merităm.

 5. Normal că acum, pentru că de 1 dec vor fi prin Maldive!

 6. Ce rusine…. aici a dus dl Haos Romania cu guvernul lui zombilitic si periculos: in haos si dezastru si LIPSA de RESPECT pentru Tara…. azi Romania e un Stat ESUAT, iar conducatorii ei lipsesc la cea mai importanta Sarbatoare Nationala, Marea Unire, desi Agenda publica OFICIALA pe ziua de azi 24 Noiembrie 2021 a prezidentului Haos Werner Iohannis si a premierului interimar si zombilitic sunt GOALE!!
  Agenda publica oficiala a Guvernului Romaniei scrie explicit:
  „Nu există evenimente publice programate în această zi.”
  Rusine, va e rusine sa apareti public si sa girati monstruoasa coalitie cu PeSeDeul toxic!!!

 7. Nu există prilej mai bun decât ziua Marii Uniri de a dezbina românii ! Fiecare jupân organizează propria aniversare, fiecare cu „românii” săi și asta mai cu seamă de când la Cotroceni s-a instalat KWJ.

 8. La ce sa te astepti de la niste alogeni …

 9. Actori pe scena rușinii…

 10. S-o sarbatoreasca tot inainte.