G4Media.ro

GALERIE FOTO Palmierii plantați de Primăria Sectorului 3 în centrul Bucureștiului sunt…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

GALERIE FOTO Palmierii plantați de Primăria Sectorului 3 în centrul Bucureștiului sunt scoși de Primăria Capitalei

Palmierii plantați sâmbătă de Primăria Sectorului 3 în centrul Bucureștiului sunt scoși, luni, de Primăria Capitalei, care susține că arborii au fost plantați ilegal.

Primarul general, Nicușor Dan, a declarat, luni, la Piața Unirii, că plamierii plantați de Primăria Sectorului 3 vor fi scoși și duși la primărie, pentru că au fost puși fără niciun aviz și„suntem un stat de drept, trebuie să respectăm legea”. Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a susținut, într-o intervenție telefonică la Digi24, că legal nu avea nevoie de nimic ca să planteze copaci și l-a numit „ticălos” pe Nicușor Dan.

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

16 comentarii

 1. Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns.

 2. Trebuiesc desființate primăriile de sector și cele din sectorul mafiot Ilfov! Trebuie creată zonă metropolitană și ales primarul în două turnuri cu limită de maxim două mandate de cinci ani! Trebuie pusă puterea în mână cetățenilor!

 3. Nicușor chiar nu are suflet cu șpăgarii, ce naiba . .
  Negoiță a tras și el un tun cu un super parandarat pe palmieri, ce se baga Nicușor să-i strice ploile.

  Când și-o mai reveni și DNA-ul asta de carton o sa ne minunam cat a putut fura Negoiță asta, se și vede unde are parandaratul gros, la pavele alea de pe trotuar și palmieri cred că e top.
  Avem un Primar General și vine fiecare primărie de sector cu idei crețe, planteza care ce vrea prin oraș, de ce mai avem București?!?
  De ce nu se separă fiecare, cu bariere între sectoare, sau mai bine cu garduri, care e pb, după mintea PSD.
  Sau poate, avem și noi Primar General și București.

  • Primarii de sector nu sunt inutili, sunt de-a dreptul nocivi. Primăriile de sector, invenție românească, trebuie să dispară.

 4. Nu și a potrivit timing ul cu firea,cu iepurașii!

 5. Îi pune Firea la loc. Vă place Firea și o veți vota 29%.

 6. Negoiță a făcut evaziune de 60 de milioane de euro, abuz în serviciu non-stop, a omorât 2 oameni (îngropați de vii), oare ce trebuie să facă pentru a fi băgat la pușcărie, unde îi e locul ?

 7. Pentru Puz-ul ilegal al sectorului 3, anulat definitiv de instanță, pentru care are dosar penal, poate estima cineva daunele produse locuitorilor sectorului 3 ? Aglomerația, suprasolicitarea utilităților, micșorarea spațiului verde, etc. produse până s-a reușit anularea vor rămâne zeci de ani.

 8. O țară de pr_osti, munca-n zadar!

 9. Bravo, excelent. In Bucuresti e haos total si unii primari au timp de circ sa vada lumea ca se munceste. Cel care a inceput este responsabil, adica primarul sectorului 3. Alta treaba nici nu avea echipa ALPAB decat sa mearga sa scoata palmierii plantati aiurea asa.

 10. Felicitări pentru primarul capitalei și câteva șuturi în dosul bezmeticului cu capu-n ecuator… ce justificare de bombardier avea el pentru frauda de 10 milioane per bucată!

 11. Ce vă trebuie palmieri ? Bine că nu aduceți cactuși de prin California… Mestecenii, teii, castanii și alți copaci care cresc la noi nu vă plac ? Cireșii înfloriți primăvara devreme nu sunt frumoși ?

 12. După celebrele borduri roșii pe care le-a turnat greșit în cofraje șerpuite si pe care le-a schimbat la scurt timp pentru că până nici lui nu i-au mai plăcut, nemaifiind niciun loc liber nebetonat, Neghiobiță s-a apucat să planteze pe bulevarde copăcei la 50 cm unul de altul, pe două rânduri. Desigur, arborii nu vor rezista pentru ca se umbresc unul pe altul si nu au loc să se dezvolte. Dar dacă calculăm un profit de 20%, iese bine la fotosinteză.
  Și cu palmierii fotosinteza e tot pe la vreo 20%