G4Media.ro

GALERIE FOTO Liderii AUR salută declarația conservatorilor europeni la Varșovia în ziua…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

GALERIE FOTO Liderii AUR salută declarația conservatorilor europeni la Varșovia în ziua în care împart nuiele parlamentarilor români, premierului Ciucă și președintelui Iohannis

AUR a salutat, luni, angajamentul participanţilor la Summitul liderilor conservatori europeni de la Varşovia de a colabora în vederea „contracarării ideii îngrijorătoare de creare a unei Europe guvernate de o elită globalistă auto-desemnată, care vrea să decidă cu de la sine putere transformarea Uniunii într-un superstat federal”.

În aceeași zi, parlamentarii AUR au venit la muncă aducând nuiele pe care le-au împărțit premierului Nicolae Ciucă, președintelui Klaus Iohannis, lui Dan Barna, Kelemen Hunor, Florin Cîțu și altor lideri politici. Gestul celor de la AUR vine în dimineața de Sfântul Nicolae, când tradiția spune că primesc nuiele copiii care nu au fost cuminți sau nu și-au ascultat părinții.

Acțiunea AUR a fost surprinsă într-o galerie foto realizată de Ilona Andrei pentru G4Media. 

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro
Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro
Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro
Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro
Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro
Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro
Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro
Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

„Era momentul ca forţele patriotice şi conservatoare ale Europei, adevăratele ei forţe de dreapta, să facă front comun în favoarea suveranităţii Statelor Membre, împotriva birocraţilor de la Bruxelles. Este un fapt pe cât de îmbucurător, pe atât de necesar. Împărtăşim convingerea că Uniunea Europeană este formată din state naţionale, libere şi egale, ce cooperează între ele. Ne opunem creării Statelor Unite ale Europei, aşa cum a declarat recent că doreşte cancelarul german Olaf Scholz. Alături de partidele participante la summit, respingem aplicarea arbitrară a dreptului Uniunii prin deformarea sensului tratatelor sau chiar încălcarea lor, aşa cum Comisia încearcă împotriva Poloniei şi Ungariei. Considerăm şi noi că doar instituţiile statelor suverane au deplină legitimitate democratică”, a declarat copreşedintele AUR George Simion, potrivit unui comunicat de presă transmis AGERPRES.

La rândul său, copreşedintele AUR Claudiu Târziu a afirmat că partidul se opune tendinţei transformării acestor instituţii în „instrumentele unor inginerii sociale”, pe modelul „poporului sovietic”.

„Un exemplu de asemenea inginerie socială corectă politic este încercarea Comisiei Europene de a altera ideologic culturile şi limbile naţionale, precum şi de a submina credinţa creştină prin recentul ei ghid care cere eliminarea cuvântului Crăciun din sfera publică. Salutăm voinţa, afirmată de participanţii la Summit, de a coopera în spirit de solidaritate cu toate partidele şi organizaţiile politice care ţin la moştenirea unică a Europei şi la ideea unei Europe a Naţiunilor. Ca partid politic parlamentar dintr-un stat membru al Uniunii Europene, care avem o orientare conservatoare, afirmăm că locul nostru firesc şi legitim este alături de partidele participante la acest proces”, a transmis Târziu.

sursa: Agerpres.ro, Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

15 comentarii

 1. Ca tot se intrebau USRistii de ce n-au fost astia de la AUR acolo, ca nu-s INCA in Parlamentul European, de aia, aia incercand sa infiinteze un alt grup in PE. Isi facusera USRistii in creierul lor un ditamai scenariu. Mori de ras ce avioane isi creaza singuri prin creier. 🤣

 2. Da hai sa ne intoarcem in evul mediu , fiecare pe tarlau lui pana ne suparam unii cu altii si ne atacam

 3. Nici macar nuiele nu merita astia.

 4. Excepțional, distinși haiuritici! Dar o inițiativă legislativă demnă de a fi luată în seamă, una care să combată sistemul ăla împotriva căruia lătrați, pe când? Nu vă dă voie ciuma roșie? Nu vă dau voie ăia ce vă poartă lesa? Foarte curios cum, deși nu ați inițiat vreo acțiune legislativă de schimbare a ceva în această țară, încă se găsesc unii care vă cântă în strună! Păi, ne cam merităm soarta, cam asta merită această țară plină de aiuriți! Lătrați în continuare pentru interzicerea avortului, spânzurarea homosexualilor, interzicerea educației sexuale în școli etc., veți ajunge să fiți înjurați și fugăriți cu furca exact de ăia ce vă idolatrizează astăzi. Voi nu sunteți niște buni creștini sau niște propovăduitori ai valorilor creștine, ci sunteți doar niște lepre ce vă clădiți notorietatea și imaginea publică pe ceva în care nu credeți. Dar, na, proștii e mulți, aiuriți în cuget și simțiri!

  • am pus si eu intrebarea asta de multe ori, dar se pare ca romanasilor familie traditionala asta le trebuie, un partid ;a care daca aduni toate diplomenele iese o sosoaca

 5. AUR vrem fapte nu vorbe in vant ca santem satui.Vino cu propuneri de legi cu referendum cu ce poti dar vino cu ceva.Eu sant de acord o Uniune de state libere si suverane nu o dictatura.Acum nu mai mergem cu jalba la Istambul ci la Bruxelles.

 6. S-au activat progresiștii.Faceti tumbe degeaba în veci România nu va avea PM homosexual ca în Luxemburg.Sunt mai multe state care nu mai acceptă amestecul staliniștilor bruxellezi în politică internă a statelor prin amenințări și introducerea de noi și noi restricții.Nici cetățenii lor nu mai acceptă ifosele bruxelleze și totul va degenera în lupte de stradă mai ca la americani.După scăparea de comunismul impus de ruși europenii nu vor accepta stalinismul bruxelleze.Toate statele foste comuniste vor deveni o voce în UE.

  • Auristule poti sa ne spui ce parere ai despre PSD daca tot va dati antisistem?

   😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄

 7. Problema nu este viitoarea Federatie Europeana in sine. Aceasta federatie este o necesitate in contextul mondial actual.

  Problema este ca elita neomarxista de la Bruxelles vrea sa se autonumeasca stapana peste toti si toate – fara procese democratice cu checks and balances.

  O federatie de state care au decis prin referendum crearea Federatiei Europene si o constitutie federala democratica – este calea corecta.

  Nu federalizare pe ascuns.

  • Am inteles ca esti mare ganditor intre analfabeti dar cand inveti sa scri totusi?

   😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄

 8. Ati observat ca numai sosocatii mai sunt in strada de cand USR nu mai e la putere ca astia de la AUR parca le-a murit cheful de antistem?

  🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

 9. AUR tata ce facem cu lupta antisitem?

  🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣