G4Media.ro

GALERIE FOTO&VIDEO: Cum a fost în cea mai plină seară pe Calea…

Coadă de vizitatori la Primăria București/ Foto G4Media

GALERIE FOTO&VIDEO: Cum a fost în cea mai plină seară pe Calea Victoriei/ Plimbare, expoziții, spectacole, cozi imense la înghețată și la toate obiectivele de vizitat

Cine a avut curiozitatea să ia pulsul probabil celei mai aglomerate seri de evenimente din acest an pentru publicul larg, din centrul Capitalei, sâmbătă 18 mai, a putut experimenta atât o reală „baie de mulțime” dar în același timp o grămadă de evenimente și expoziții care te pot face să pierzi câteva ore bune în centru fără să simți cum a trecut timpul.

Câteva zeci de mii de bucureșteni și turiști s-au aflat sâmbătă prin centrul capitalei și au putut alege dintre zeci de evenimente, expoziții, spectacole la terase sau în piațete, restaurante cu mâncare, chioșcuri cu pizza și înghețată.

Momentele organizate pentru evenimentul „Străzi deschise” au coincis cu „Noaptea Muzeelor”, așadar o combinație perfectă pentru a strânge în centrul capitalei pe toți cei care au dorit o seară altfel decât în fața televizorului, fie ei tineri, părinți sau copii.

Traseul pe care l-am urmat pentru a lua pulsul centrului capitalei a fost din Piața Victoriei  și până la Primăria Capitalei (Bulevardul Elisabeta).

Momentele la care ne-am oprit pe traseu:

Casa Filipescu-Cesianu (Muzeul Municipiului București) unde avea loc o instalație din PET-uri și un spectacol în curtea muzeului, pe teme de reciclare.

Victoria Hub: târg de bijuterii și fashion, obiecte hand-made

Piața Amzei, evenimentul Amzei Animat ,cu spectacole și proiecții de film pentru copii

Tot în Piața Amzei – „Amzei Creative Corner”, expoziția artistului american Milton Glaser: „o expoziție-eveniment care se vernisează joi 𝟭𝟲 𝗺𝗮𝗶, 𝗶̂𝗻𝘁𝗿𝗲 𝟭𝟴:𝟬𝟬-𝟮𝟬:𝟬𝟬, la Amzei Creative Corner. Insula 42 și TypopassageTM aduc în premieră la București lucrările lui Milton Glaser – creatorul celebrului I ❤️ NY și legenda designului grafic american.”, se arată pe pagina evenimentului

Artiști stradali care susțin mici recitaluri, pe Calea Victoriei

Lucrările inedite ale mai multor artiști români la Galeria Galateca (Biblioteca centrală Universitară)

Concert maraton de poezie și jazz, organizată de Muzeul Național al Literaturii Române, la care a fost intrare liberă, tot în incinta Bibiliotecii Centrale Universitare. Probabil evenimentul cu cea mai mică aglomerație de vizitatori, o oază de liniște și relaxare.

O serie de alte evenimente stradale și vizite la obiective, inclusiv la Primăria Municipiului București, unde au stat la rând zeci de persoane pentru a intra la tururi ghidate, până seara târziu.

 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează