G4Media.ro

Gabriela Ruse a pierdut finala Transylvania Open / Tamara Korpatsch a obţinut…

Photo by Sarah Stier / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP

Gabriela Ruse a pierdut finala Transylvania Open / Tamara Korpatsch a obţinut primul său trofeu la acest nivel / Românca, în lacrimi la ceremonie

Gabriela Ruse, locul 188 WTA, a pierdut, duminică, finala turneului de categorie WTA 250 Transylvania Open, de la Cluj-Napoca. Românca a fost învinsă de sportiva din Germania Tamara Korpatsch, locul 105 WTA, pentru care trofeul de la Cluj este primul din carieră la acest nivel, relatează News.ro.

Korpatsch s-a impus cu scorul de 6-3, 6-4, într-o oră şi 52 de minute.

Gabriela Ruse a avut nevoie de time out medical pe parcursul meciului, ea având probleme la picior.

Tamara Korpatsch a obţinut 34.228 de dolari şi 280 de puncte, iar Ruse primeşte 20.226 de dolari şi 180 de puncte.

Gabriela Ruse a declarat că pentru ea a fost o săptămână minunată şi că nu s-a gândit nicio secundă că va ajunge în ultimul act.

“A fost o săptămână minunată pentru mine. Nu m-am gândit nicio secundă că voi ajunge în finală”, a spus Ruse la ceremonia de la final, nereuşind să îşi stăpânească lacrimile.

“Chiar acum o săptămână veneam către Cluj şi împreună cu antrenorul meu ne calculam punctele şi aflasem că eram aproape să nu mai intru la Australian Open şi chiar mă gândeam câ de greu va fi. Dumnezeu mi-a scos această săptămână în cale. Uneori înfrângerile sunt cele mai importante lecţii. Vă mulţumesc că aţi fost alături de mine. A însemnat extraordinar această săptămână”, a mai spus Gabriela Ruse.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...