G4Media.ro

Franța: Cadavrul unei femei decapitate și dezmembrate, descoperit de doi adolescenți

Polițist de Frontieră din Republica Moldova. Sursa/Facebook

Franța: Cadavrul unei femei decapitate și dezmembrate, descoperit de doi adolescenți

Cadavrul unei femei fără cap și fără membre a fost descoperit luni într-o zonă dezafectată din Mont-Saint-Martin. Victima nu a fost încă identificată, potrivit BFM TV.

Luni, la începutul după-amiezii, un tânăr de 16 ani a descoperit corpul dezmembrat, fără cap al unei tinere femei la periferia unei clădiri dezafectate din Mont-Saint-Martin, în Meurthe-et-Moselle.

„Într-un tufiș, am simțit un miros neplăcut. M-am dus să mă uit mai atent și am văzut că era un cadavru. La început am crezut că este un fals, nu mi-a venit să cred”, a povestit tânărul.

„La început nu mi-a venit să cred, am crezut că e un manechin. Dar apoi am văzut un tatuaj, piercing-uri și atunci ne-am dat seama că era un corp adevărat”, explică prietenul care îl însoțea.

Deocamdată, victima nu a fost identificată. Procurorul general adjunct, Stéphane Javet, precizează că este vorba a priori de o femeie „relativ tânără”. Trupul victimei va fi autopsiat în curând la Institutul de Medicină Legală din Nancy.

Poliția judiciară a deschis o anchetă după descoperirea cadavrului în acest oraș de la granița cu Belgia și Luxemburg.

Al doilea cadavru fără cap, descoperit în regiune

Joia trecută, la aproximativ cincizeci de kilometri mai la sud, un alt cadavru fără cap a fost descoperit în pădurea din Moyeuvre-Grande, nu departe de Val-de-Briey.

Moartea bărbatului ar putea fi veche de câteva luni, potrivit lui Catherine Galen, al cărei birou se ocupă de acest caz. „Nu există nicio legătură între cele două cazuri”, a declarat Stéphane Javet.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Povestea Elodiei continua 😁

  2. Polițiștii din Moldova au fost chemati la elucidarea cazului 👮‍♂️