G4Media.ro

Franţa a decis să primească 500 de migranţi minori care au rămas…

Franţa a decis să primească 500 de migranţi minori care au rămas fără adăpost după incendiul care a distrus tabăra Moria

Secretarul de stat francez pentru afaceri europene, Clement Beaune, a anunțat că Franţa va primi în total 500 de migranţi minori care au rămas fără adăpost după incendiul care a distrus recent tabăra Moria, de pe insula Lesbos.

„Franţa şi-a luat deja un angajament precis de a primi 350 de minori şi ne vom lua un nou angajament pentru 150 de minori suplimentari. De la începutul anului, în solidaritate cu Grecia, Franţa va primi 1.000 de persoane, jumătate minori şi familii în dificultate”, a declarat Clement Beaune pe postul de radio RTL.

Incendiul din tabăra insalubră şi suprapopulată Moria, din urmă cu două săptămâni, a lăsat circa 12.000 de migranţi fără adăpost.

Zece ţări din Uniunea Europeană s-au angajat să primească circa 400 de migranţi minori neînsoţiţi, evacuaţi de pe insula Lesbos.

Franţa a cerut miercuri Italiei să permită acostarea navei umanitare Alan Kurdi, care se îndreaptă spre Marsilia, după ce aceasta nu a reuşit să debarce pe coastele italiene circa 130 de migranţi salvaţi din Mediterana, a reamintit Clement Beaune la RTL. „Cu toate acestea, suntem gata să ne asumăm partea care ne revine”, a afirmat Clement Beaune.

Sursa: Greekreporter.com

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Bravo Franta! Un bun exemplu de cum se îndeplinesc ordinele de la Bruxelles.

  2. Asa cum un anumit popor a suferit mult si s-a cernut si intarit dupa groaznicele evenimente reprobabile ale secolului 20 asa si popoarele ariene se vor cerne. Vor ramane doar cei puternici fizic dar mai ales spiritual. Doar dupa ce vom intelege ca suntem stersi ca si notiune. Avort, metisare, clima, prostire, nesiguranta si supraveghere urmate de saracie si eutanasie vom invata ca libertatea noastra depinde de suma libertatii tuturor membrilor unui popor. Pana atunci mucles. Apoi cand se va satura lumea de islamisti si roboti… Europa Erwache!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.