G4Media.ro

FOTO Ești la mare de Rusalii și vrei și altceva în afară…

sursa foto: Delia Dascălu

FOTO Ești la mare de Rusalii și vrei și altceva în afară de bronz și baie? Nu rata instagramabilele de la festivalul de lavandă Boutique Lavender Fest

Dacă ești pe litoral în acest weekend, prelungit pentru Rusalii, și vrei să faci și altceva în afară de bronz și baie în mare, sigur o să-ți placă o plimbare până la Boutique Lavender Fest, un festival al lavandei pe care îl găsești la 30 de kilometri de municipiul Constanța, în localitatea Mereni. Adresa exactă o găsești aici.

Când ajungi o să dai de un câmp lung cât vezi cu ochii plin cu lavandă înflorită împreună cu câteva obiecte cool pe care poți să le integrezi în cadrul perfect pentru o poză pentru Insta: ai spre exemplu uși și mese printre tufele de lavandă.

Pe lângă câmpul cu lavandă numai bun pentru o plimbare relaxantă, festivalul are și un magazin cu produse de specialitate handmade, cum ar fi lumânări și săculeți cu lavandă. Lângă ele găsești o terasă unde te poți bucura de o băutură răcoritoare tocmai bună pe cod roșu de caniculă. 

De reținut și că lavanda are proprietăți antidepresive, calmante, echilibrante dar și antiseptice. Se folosește cel mai frecvent sub formă de tinctură, săpun sau ulei folosit în aromaterapie. 

Boutique Lavender Fest a început pe 15 iunie și îl găsești deschis până în 7 iulie. 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Incet-incet abandonez și eu site-ul ăsta…