G4Media.ro

FOTO Cum arată faleza din Tulcea, cu șapte luni înainte de termenul…

sursa foto: Info Sud-Est/ Cristian Andrei Leonte

FOTO Cum arată faleza din Tulcea, cu șapte luni înainte de termenul de finalizare/ Cât a costat reabilitarea uneia dintre cele mai cunoscute promenade din țară, în degradare de peste 20 de ani

Lucrările de modernizare ale portului și falezei din Tulcea au ajuns la 84%, au precizat reprezentanții Consiliului Județean Tulcea la solicitarea Info Sud-Est. Termenul de finalizare asumat în proiect este luna iunie 2023.

În luna iunie 2022, managerul de proiect declara că stadiul lucrărilor era de aproximativ 78%, conform unei postări a ADI ITI Delta Dunării, citată de Radio Delta.

Valoarea inițială a contractului de proiectare și execuție s-a ridicat la aproape 134 milioane de lei (fără TVA), suma ajungând la aproape 166 milioane de lei (fără TVA) în urma optimizării proiectului, a mai precizat CJT pentru ISE.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

5 comentarii

 1. Horia Teodorescu si „echipa „lui au dat cel mai mare tun din judetul Tulcea din ultimii 20 de ani cu acest proiect. Ar putea sa se retraga toti prin Bahamas,Jamaica,Teneriffe, etc.

  • Bine ca ai tai pedelisti cu Hogea in frunte au lăsat-o in paragină 20 de ani, nu au mișcat un deget, acum sunteți invidioși si aruncați cu mizerii, in loc sa va ascundeti de rușine

  • Nu va mai certati, sunteti la fel de mafioti, si PSD, si PNL/PDL! 🤔

 2. Marea intreebarea este
  : daca ne poate spune cineva -de ce,pentru ce si pentru cine „se face „aceasta faleza ?!

  • Pentru oameni ..doar pentru ce altceva ??? Pentru cei de acum și generațiile viitoare ……
   Ce întrebare stupidă 😀😀😀😀😀🎍