G4Media.ro

Fostul şef al SRI Eduard Hellvig, despre concertele formaţiei Coldplay, la care…

sursa foto: SRI

Fostul şef al SRI Eduard Hellvig, despre concertele formaţiei Coldplay, la care a fost invitat şi artistul Babasha, şi alegerile locale: Mi se pare că a avut cel mai sincer discurs politic dintre toţi interpreţii săptămânii

Fostul director al Serviciului Român de Informaţii (SRI) Eduard Hellvig vorbeşte despre concertele susţinute de Coldplay şi alegerile locale, afirmând, în acest context, că a auzit pentru prima dată de artistul Babasha. ”Mi se pare că a avut cel mai sincer discurs politic dintre toţi interpreţii săptămânii”, conchide Hellvig, conform News.ro.

”A fost Coldplay şi au fost alegeri. Ambele cu grindină la final. Chris Martin a fost «şocat şi trist» că publicului nu i-a plăcut ce i-a plăcut lui. Şi că el, publicul, s-a exprimat nu tocmai sportiv, cu toate că era pe un stadion. Deşi Martin a avut un show bazat pe toleranţă şi incluziune, a ţinut să amendeze tocmai ce promova – libertatea fiecăruia de a avea preferinţe şi de a le clama în public”, a arătat Eduard Hellvig, sâmbătă, într-un text postat pe reţeaua X, fosta Twitter.

El a continuat afirmând că, la alegeri, a fost ”primul scrutin cu sumă nulă” şi că ”toţi au câştigat”.

”Unii au câştigat doar pentru că nu au pierdut tot, alţii au câştigat pentru că nu au câştigat colegii. Pe unii câştigul îi şi încurcă, pentru că trebuie să câştige în continuare, alţii au câştigat deşi nu au participat. Sau pentru că nu au participat. În turul doi la Martin a fost linişte. Educat cu o zi înainte, publicul nu a mai huiduit. Toţi au aprins brăţările şi au cântat «Sky full of stars». Până în septembrie. Sau noiembrie. Ori decembrie, la cererea publicului”, a adăugat Hellvig, făcând referire la posibilele date ale alegerilor prezidenţiale şi parlamentare.

Fostul şef al SRI a menţionat că a auzit, cu această ocazie, de Babasha. ”Mi se pare că a avut cel mai sincer discurs politic dintre toţi interpreţii săptămânii”, a susţinut el.

Solistul trupei Coldplay, Chris Martin, a trecut, joi, peste momentul stânjenitor de cu o seară înainte şi a oferit iubire necondiţionată publicului pe care l-a descris ca find: „Cel mai grozav pe care l-am avut”. Manelistul Babasha a cântat din nou alături de Coldplay.

Miercuri, aproximativ 50.000 de fani au fost la concertul din cadrul Music Of The Spheres World Tour al trupei Coldplay, Babasha fiind huiduit.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

5 comentarii

  1. nimic despre voturile furate de PSDNLUDMR ? de ex acolo la S1 unde si-a trimis subalternul

  2. Hai sa facem o ciorba de alegeri cu manele sa minimizam gravele fraude sesizate de alegatori. Un exemplu de doublethink orwellian.

  3. Băi Edi. Biserica Ortodoxă a vorbit despre cantautorul ăsta, SRI a vorbit, presa e plină de el, mai trebuie să vorbească Ministerul Apărării Naționale și Președinția României despre binefacerile manelelor. Ce treaba are asta cu Serviciul Roman de Informații?

    • Omul pregateste terenul! In curand va avea nevoie de voturile manelistilor!

    • Soldatule, SRI îl impune cu forța pe Tută primar la Sectorul 1, înseamnă ca pe Hellvig îl fac direct președintele României dacă intră în politică.

      Eu zic ca nici nu mai are rost sa organizam alegeri prezidențiale, după cum s-au desfășurat alea de la Sectorul 1, Hellvig este viitorul președinte.