G4Media.ro

Fostul președinte american Donald Trump va comenta meciul de box dintre Evander…

Fostul președinte american Donald Trump va comenta meciul de box dintre Evander Holyfield (58 de ani) și Vitor Belfort (44 de ani), împreună cu fiul său Donald Jr

Fostul președinte american Donald Trump va comenta în direct revenirea în ring a lui Evander Holyfield, fost campion mondial în anii ’90, sâmbătă în Florida, eveniment pay-per-view transmis în direct de FITE, serviciul de streaming video digital.

Meciul în opt runde, care coincide cu împlinirea a 20 de ani de la atacurile din 11 septembrie, este programat să aibă loc la Seminole Hard Rock Hotel & Casino din Hollywood, Florida și este recunoscut ca o luptă profesionistă, nu ca o demonstrație.

„Iubesc marii luptători și luptele grozave”, a spus Trump într-un comunicat de presă publicat de FITE. „Aștept cu nerăbdare să vină sâmbătă seara, cât și să-mi împărtășesc gândurile cu această ocazie. Nu ratați acest eveniment special.”

Trump, în vârstă de 75 de ani, este un veteran în materie, el găzduind multe meciuri de box în anii ‘80 și ‘90 la cazinourile sale din Atlantic City, New Jersey. Lui i se va alătura pentru acest comentariu și fiul său Donald Trump Jr.

Holyfield, în vârstă de 58 de ani, urmează să-l înfrunte pe Vitor Belfort, în vârstă de 44 de ani, fost campion american UFC care a concurat la categoriile grele și mijlocii înainte de a-și anunța retragerea în 2018. Holyfield este fost multiplu campion mondial de box la toate categoriile.

Remarcând că evenimentul este numit „Fără restricții”, FITE a spus că Trump va „face un comentariu de box nefiltrat”.

Holyfield, care s-a retras din boxul profesionist în 2011, era inițial programat să lupte cu fostul celebru campion mondial la toate categoriile Mike Tyson în mai, înainte ca negocierile dintre cele două părți să eșueze.

Evenimentul pay-per-view, care are un tarif de 49,99 USD, include și meciuri de box între campionii retrași UFC Anderson Silva și Tito Ortiz.

Surse: USA Today, ESPN

Foto: FITE

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter