G4Media.ro

Fostul fotbalist Dorinel Munteanu deschide lista PMP pentru Consiliul local Galaţi

Fostul fotbalist Dorinel Munteanu deschide lista PMP pentru Consiliul local Galaţi

Fostul mare fotbalist Dorinel Munteanu s-a înscris în PMP Galaţi şi va deschide lista pentru Consiliul local al oraşului, a anunţat, luni, deputatul Cătălin Cristache, relatează Agerpres.

„De astăzi, marele campion Dorinel Munteanu face parte din echipa PMP Galaţi. Este o bucurie şi o onoare pentru noi să îi oferim oportunitatea de a deschide lista propusă de PMP pentru Consiliul Municipiului Galaţi. Numele lui Dorinel Munteanu este sinonim cu excelenţa în sport şi cu perioada de glorie a echipei Oţelul Galaţi. Ne-a făcut campioni în 2011 şi, pentru o perioadă, le-a insuflat oamenilor mândria de a spune că sunt din Galaţi”, a scris Cristache, pe Facebook.

Potrivit deputatului PMP, dragostea pentru Galaţi şi echipa de fotbal „Oţelul” reprezintă motivul pentru care Dorinel Munteanu a acceptat să intre în politică.

„De ce Dorinel Munteanu? Consecvenţa, disciplina şi spiritul de campion îl vor ajuta să învingă în orice domeniu. Ce anume caută Dorinel Munteanu în politică? Cu siguranţă nu bani, nu glorie, nu funcţii (…). Dorinel ştie ce este administraţia, ce înseamnă gestionarea proiectelor şi a banilor, dar ştie şi ce este pasiunea”, a explicat Cătălin Cristache.

El a adăugat că Munteanu, reprezentant al generaţiei de „aur” a Naţionalei României de fotbal, este „adoptat” de Galaţi de mai bine de zece ani, „oraşul unde a înregistrat cele mai importante performanţe ca antrenor, oraşul unde este iubit şi respectat aşa cum merită”.

Sursa foto: Facebook Cătălin Cristache

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. el o trage la masea ?

  2. Cătălin Prostache, ce să-i ceri. E o modă la toate partidele să racoleze foști orice. Cel mai prost exemplu e marius stan, un dezastru. Și boii ăia de penelisti l-au racolat pe analfabetul de moroșanu. Bă dar sunt două universități în Galați, ambele cu administrație publica, din care UDJG este de top național. Bă dar unul nu ați găsit acolo? Sunt fanul echipei Oțelul Galați dar nu sunt habotnic, bă dar Munteanu e bun la fotbal și doar atât. E o nulitate în rest. Nu are carisma, nu știe să vorbească, nu se pricepe la altceva , e șters. E folosit ca o interfață în speranța că va atrage ceva pe plan local.

  3. Fostblatistul se apucă de mișcare, să mai dea jos din dolărei!

  4. si restul candidatilor din lista stau pititi in spatele lui,asteptand sa fie trasi la remorca.nu stie nimeni cine sunt,cu ce se ocupa,ce-au facut pana acum.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.