G4Media.ro

Forţele armate ucrainene susţin că Rusia intenţionează să transfere trupe din Armenia…

trupe ruse defilând la o parada în Tiraspol, regiunea separatistă transnistreană. Sursa/Novosti PMR

Forţele armate ucrainene susţin că Rusia intenţionează să transfere trupe din Armenia pentru a sprijini ofensiva

Forţele armate ucrainene susţin că Rusia intenţionează să transfere trupe din Armenia pentru a sprijini ofensiva, transmite The Kiev Independent.

Potrivit Statului Major al Forţelor Armate ale Ucrainei, Rusia va desfăşura trupe de la cea de-a 102-a bază militară rusă din Armenia pentru a-şi sprijini ofensiva împotriva Ucrainei.

Liderul Republicii ruse Cecenia, Ramzan Kadîrov, anunţa joi, la trei săptămâni de lansarea invaziei ruse în Ucraina, că ”o mie” de voluntari ceceni sunt pe drum pentru a lupta în Ucraina.

În 8 martie, Pentagonul transmite că Rusia recrutează mercenari sirieni cu experienţă de gherilă urbană pentru a combate în Ucraina.

sursa: News.ro, sursa foto: Novosti PMR

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

9 comentarii

  1. Ne-am aruncat unul asupra celuilalt, în luptă corp la corp. Era o luptă crâncenă pentru supraviețuire, fără scrupule. Ne-am lovit cu paturile armelor, ne-am izbit unul pe celălalt cu bocancii noștri grei, ne-am zgâriat și ne-am tăiat cu baionetele. Englezul mi-a pus piedică și am simțit o durere ca o împunsătură ascuțită. M-am năpustit asupra lui cu o furie reînnoită. Din nefericire pentru el, i-a căzut casca. S-a ales cu o rană adâncă la frunte, mare cât un pumn.

  2. Eram prea istovit ca să mai continui lupta. Deocamdată nici nu era nevoie, deoarece omul zăcea la picioarele mele. L-am privit cu prudență, dorind să-l văd mort, să se sfârșească odată. Puteam să pun capăt luptei, dar, la fel de brusc cum mă cuprinsese, stea mea de sânge dispăru.

    • Stii pastilele alea din care ti-a zis psihiatrul sa iei cate una pe zi? Ia cate doua.

  3. Le transferă la moarte.

  4. Vaz ca tot sunt pe drum voluntarii aia ceceni, si tot pe drum, si tot pe drum…