G4Media.ro

Forţele Armate Ruse au anunţat că deţin pe deplin controlul asupra zonei de…

Sursa foto: Ministerul olandez al Apărării

Forţele Armate Ruse au anunţat că deţin pe deplin controlul asupra zonei de nord-vest a Mării Negre

În timpul operațiunii speciale militare ruse în Ucraina, Flota Federației Ruse la Marea Neagră a câștigat dominația în Marea Azov și a stabilit controlul asupra părții de nord-vest a Mării Negre, a declarat comandantul Flotei Ruse la Marea Neagră, Igor Osipov, transmite Interfax, citată de Rador.

”Activitatea operaţională de luptă a Flotei Ruse la Marea Neagră, în cursul operațiuni militare speciale, a făcut posibilă obținerea dominației asupra inamicului în Marea Azov și stabilirea controlului asupra părții de nord-vest a Mării Negre. Navele și aeronavele din flota rusă distrug ținte critice inamice, cu atacuri cu arme de înaltă precizie cu rază lungă de acțiune, sprijină operațiunile ofensive ale grupării forțelor terestre”, a specificat Osipov, în mesajul de felicitare adresat cu ocazia Zilei Marinei Militare Ruse.

”Astăzi, militarii Flotei de la Marea Neagră, dând dovadă de curaj și eroism, îndeplinesc cu succes misiunile de luptă în cadrul operațiunii militare speciale ruse din Ucraina”, a declarat comandantul flotei. Potrivit acestuia, personalul flotei aduce o contribuție semnificativă în consolidarea securității militare a Federației Ruse la granițele ei de sud.(www.interfax.ru – 28 iulie)/vdraguta/czaharia

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

9 comentarii

 1. Se vorbește de Marea de azov si harta e cu Bugeacul ucrainian.

  • Hașura este greșita, trebuia sa fie pe apa, nu pe uscat, uscatul respectiv este încă al Ucrainei.

  • Cred ca e si rezervatie naturala acolo – apartine patrimoniului Univers-al
   da rusii doar se lauda cu troleala, nu scapa de rusine

  • Ceva urma de adevar e in afirmatiile rusilor. Crucisatorul Moskva e intr-o pozitie strategica in mijlocul a ceea ce erau inainte apele teritoriale ucrainiene. Si se pare ca ucrainienii nu pot face nimic sa-l scoata de acolo, ramane ferm pe pozitie.

  • Harta este făcută la liublianka pentru rusi, ei nu pot distinge o harta de alta, pentru ei totul e rusia. Nu-i asa mihai, yorik???

 2. slab ba izmenarilor, Kim se lauda ca detine controlul universului!

 3. rusii se pregatesc sa atace si romania in curand

  sa ne pregatim

 4. „cu ocazia Zilei Marinei Militare Ruse”. Adica gargara pentru rusnacii de acasa. Zici racheta neptun si maronesc pantalonii toti rusnacii acvatici.

 5. Si cati oameni au omorat pentru treaba asta?