G4Media.ro

Fiul lui Muammar Gaddafi candidează la alegerile prezidenţiale din Libia

Sursa foto: Wikipedia / Margarita Arredondas

Fiul lui Muammar Gaddafi candidează la alegerile prezidenţiale din Libia

Fiul fostului lider libian Muammar Gaddafi, Saif al-Islam al-Gaddafi, şi-a depus candidatura la alegerile prezidenţiale din Libia, informează Reuters, citată de News.ro.

Potrivit unui reprezentant al Comisiei Electorale, Saif al-Islam al-Gaddafi, în vârstă de 49 de ani, şi-a înscris candidatura duminică.

„El a depus documentele pentru candidatură la biroul din Sebha al Comisiei Electorale, îndeplinind astfel toate condiţiile juridice prevăzute în legea numărul 1 referitoare la alegerile prezidenţiale, adoptată de parlament”, a precizat Comisia Electorală, într-un comunicat.

Pe lista candidaţilor se mai află comandantul de armată Khalifa Haftar, premierul Abdulhamid al-Dbeibah şi preşedintele parlamentului, Aguila Saleh.

Alegerile vor avea loc la 24 decembrie.

Sursa foto: Wikipedia / Margarita Arredondas

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Un fel de Burdujel

  2. Poate fi ales. Libia nu are nevoie de democrație. La fel ca Irakul, Afganistanul, Siria etc. Acolo e nevoie de satrap. Are referințe bune că – L moștenește pe taică-său. Sunt popoare ce au nevoie de jupân cu mână de fier. Altfel se luptă și se omoară având ca bază tribul, religia și ce le mai trece prin cap.