Home » G4Media.ro » Ferma de oi unde se face urdă și caș după rețete de acum 300 de ani. Crema de brânză cu mărar, ceapă, usturoi, măsline sau ardei iute se vinde ca pâinea caldă

Ferma de oi unde se face urdă și caș după rețete de acum 300 de ani. Crema de brânză cu mărar, ceapă, usturoi, măsline sau ardei iute se vinde ca pâinea caldă

Ferma de oi unde se face urdă și caș după rețete de acum 300 de ani. Crema de brânză cu mărar, ceapă, usturoi, măsline sau ardei iute se vinde ca pâinea caldă
Sursa foto: Familia Cojanu
Ascultă articolul

Familia Cojanu crește oi de 300 de ani și transformă laptele obținut de la oile fermei lor în brânză, caș, urdă și alte specialități după rețete moștenite din bătrâni.

Urmărește cele mai noi producții video G4Media
- articolul continuă mai jos -

Ferma lor este la aproximativ 5 kilometri de Galați, spre balta Zătun, aproape de vama de la Giurgiulești. Cele peste 1.000 de oi produc în lunile de vară peste 80 de kilograme de brânză pe zi, iar familia Cojan abia face față comenzilor.

Creme de branza

Sursa foto: Familia Cojanu

Citește integral pe economedia.ro

Lasă un răspuns

Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.
Vă rugăm să țineți cont că folosirea injuriilor, a limbajului instigator la ură, a apelurilor la violență sau trimiterea repetată, în mod abuziv, a aceluiași comentariu pot duce nu doar la ștergerea mesajului, ci și la suspendarea temporară a dreptului de a comenta. Site-ul nostru încurajează dezbaterile aprinse, dar civilizate. Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru contribuția la o discuție bazată pe argumente, nu pe atacuri.

Citește și

Top Articole