G4Media.ro

Ferenc Peter candidează pentru un nou mandat de președinte al consiliului județean…

sursa foto: Facebook

Ferenc Peter candidează pentru un nou mandat de președinte al consiliului județean Mureș, deși demisionase de la șefia organizației județene UDMR

Ferenc Péter va candida pentru un nou mandat din partea UDMR la funcția de președinte al Consiliului Județean Mureș, transmite Transtelex. Politicianul care conduce consiliul județean din 2020 a făcut miercuri anunțul oficial.

La sfârșitul lunii ianuarie, Ferenc Péter demisionase din funcția de președinte al organizației județene Mureș a UDMR, demisie care a alimentat zvonurile că UDMR nu vrea să-l vadă în fruntea listei de consilieri.

Printre proiectele sale a menționat construcția rețelei de apă potabilă, noua rețea de drumuri asfaltate mai lungă de 150 de kilometri, renovarea clinicii de oncologie și a Palatului Culturii, patinoar artificial interior și amenajarea aeroportului județean.

Construcția unei piste de biciclete de 100 de kilometri, dezvoltarea rețelei de drumuri și dezvoltarea unui centru turistic se numără printre investițiile susținute prin licitații care au fost deja câștigate și care așteaptă implementarea.

În discursul său, Ferenc Péter a criticat guvernul de la București: „ei conduc țara în grabă, certându-se, fără direcție, cu decizii proaste”, dar în opinia sa, în județul Mureș, au înțeles că dezvoltarea poate să se realizeze numai împreună, dacă românii și maghiarii „trag căruța într-o singură direcție”, potrivit Transtelex.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...