G4Media.ro

Femeie suspectă de furt de bijuterii din Franța, prinsă în Albița/ Prada…

Sursa Foto: Poliția de Frontieră

Femeie suspectă de furt de bijuterii din Franța, prinsă în Albița/ Prada era ascunsă în recipiente cu ulei de motor și cutii de cremă de mâini

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa efectuează cercetări în privinţa unei femei, suspectă în cazul unui furt de bijuterii în valoare de 200.000 de euro, din Franţa, se arată într-un comunicat al poliției.

Potrivit sursei citate, în bagajele celei în cauză au fost descoperite 910 grame şi trei ceasuri din metal prețios, susceptibil a fi aur, şi suma de 4.340 de euro, care fuseseră ascunse in cutii cu cremă de mâini şi în recipiente cu ulei de motor.

În data de 10 august a.c., în jurul orei 22.40, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru a ieşi din ţară, V.C., cetățeană a Republicii Moldova, în vârstă de 37 de ani, pasageră într-un microbuz înmatriculat în R. Moldova.

În baza profilului de risc, s-a solicitat lucrătorilor vamali efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport, ocazie cu care echipa comună de control, formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali, a descoperit, ascunse și nedeclarate, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în bagajele femeii, ascunse în recipiente cu ulei de motor şi cutii cu cremă de mâini, mai multe bijuterii.

Pe timpul cercetărilor efectuate poliţiştii de frontieră au stabilit faptul că femeia era suspectă în cazul unui furt de bijuterii în valoare de 200.000 de euro, din Franţa.

Aceasta a declarat că a sustras bijuteriile din casa unor cetăţeni turci la care femeia fusese angată ca menajeră, cu intenţia de a le valorifica, întrucât aceştia datorau concubinului femeii suma de 20.000 de euro.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reținerii bunurilor (bijuterii în cantitate de 910 grame şi trei ceasuri din metal pretios susceptibil a fi aur) şi a sumelor de 4.340 de euro şi 12 dolari SUA.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă sub directa coordonare a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși.

Vezi aici video

 

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. Nu erau destui conaționali care ne făceau de cacao prin vest, le-am mai dat pașapoarte românești și fraților de peste Prut

  2. Asta da stire de interes national!
    In sfarsit G4media devine pro.

  3. Pa nu au facut nimic vameșii români, in baza informațiilor autorităților din Franța, au luat la purificată bagajele persoanei in cauza.In rest cei care nu sunt introduși în computer, buna ziua ne revedem la întoarcere.

  4. pe pasaportul sholdovencei scrie Romania !!! Deoarece bashescu le-a dat acest drept si ei se sterg la fund cu el !!!