G4Media.ro

Fără apă caldă și rece în zona centrală a Timișoarei

Sursa foto: Pixabay

Fără apă caldă și rece în zona centrală a Timișoarei

Consumatorii care locuiesc în zona centrală a Timișoarei vor rămâne astăzi fără apă caldă și rece la robinete, anunță Agenția de presă Rador, care citează Radio Timișoara.

Aquatim anunță că derulează lucrări de reabilitare a rețelei de apă în intersecția străzilor Gheorghe Lazăr cu Emanuel Ungureanu.

Astfel că între orele 8.00 și 20.00, se întrerupe furnizarea apei pe străzile Gheorghe Lazăr (între Pictor Ion Zaicu și Emanoil Ungureanu), Emanoil Ungureanu (între Eugeniu de Savoya și Piața Mărăști), Gheorghe Dima (între Gheorghe Lazăr și Piața Mărăști), Calea Alexandru Ioan Cuza (între Piața Mărăști și Pictor Ion Zaicu), Eremia Grigorescu, Intrarea Doinei, Piața Mărăști, precum și Spitalul Clinic Municipal de Urgență, Spitalul Militar, Punctul Termic de pe Intrarea Doinei, Sala de sport UVT, liceul Nikolaus Lenau, Casa Adam Müller Guttenbrun și Eta 2U. Drept urmare, Colterm precizează că în același interval orar va sista furnizarea apei calde de consum și a apei reci hidrofor la punctele termice 30, 24, 25 care deservesc imobilele de pe străzile menționate

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...