G4Media.ro

Facturile crescute la energie provoacă scumpirea cazării la munte și a tarifelor…

Facturile crescute la energie provoacă scumpirea cazării la munte și a tarifelor la instalațiile de cablu

Din cauza majoritării cu 25% a tarifelor la utilități și la produselor necesare pentru buna funcționare a activității turistice, hotelierii din Poiana Brașov sunt obligați să mărească prețurile la cazare cu până la 15%, transmite Rador. Și tarifele la instalațiile de cablu folosite de schiori ar putea crește.

“În acest an vom avea camera în jur de 500 de lei, cu acces la SPA, loc de joacă interior, exterior, sală de bowling, pe care le pun la dispoziția clienților vaccinați. Pentru sărbătorile de iarnă, pachetele de Crăciun în jur de 3500 de lei pentru două persoane, cameră dublă, iar de Revelion în jur de 6.000 de lei cameră dublă. Nu putem face evenimente, dar un spectacol se poate organiza, cu muzică live”, a explicat Gabriel Roșca, hotelier din Poiana Brașov.

Președintele Asociației de Turism Poiana Brașov, Roxana Cojocea, spune că inclusiv prețurile la transportul pe cablu ar putea fi majorate: “Transportul pe cablu urmează să sufere modificări tarifare, însă deocamdată totul este la nivel de discuție în cadrul Primăriei municipiului Brașov. Asigurăm toți clienții care decid să-și petreacă sejurul în Poiana Brașov de seriozitatea cu care hotelierii respectă regulile sanitare și de distanțare atâta timp cât ele vor fi necesare și în egală măsură de faptul că vor beneficia de cele mai bune servicii”, a precizat Roxana Cojocea.

În acest moment, gradul de ocupare în hotelurile și pensiune din Poiana Brașov, pentru sărbătorile de iarnă, este, deja, de peste 50%.
Cei care fac rezervări acum pot beneficia de reduceri de până la 10% la tarifele de cazare, mai arată Rador. (Sursa foto: Pixabay)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.