G4Media.ro

Facebook a anunţat că interzice, cu aplicare imediată, promovarea accesoriilor pentru arme…

Facebook a anunţat că interzice, cu aplicare imediată, promovarea accesoriilor pentru arme şi a echipamentelor de protecţie în SUA, până după învestirea preşedintelui ales, Joe Biden

Facebook a anunţat, sâmbătă, că interzice, cu aplicare imediată, promovarea accesoriilor pentru arme şi a echipamentelor de protecţie în SUA, măsura urmând să fie în vigoare până cel puţin două zile după învestirea preşedintelui ales, Joe Biden, pe 20 ianuarie, relatează news.ro, citând Reuters.

În urma atacului susţinătorilor preşedintelui Donald Trump împotriva Capitoliului din Washington, pe 6 ianuarie, Facebook a anunţat că interzice reclamele pentru accesorii, precum seifuri pentru arme, veste şi tocuri pentru arme, în Statele Unite.

„Am interzis deja reclamele pentru arme, muniţii şi accesorii, cum ar fi amortizoarele de zgomot. Dar acum vom interzice şi reclamele pentru accesorii ”, se precizează într-o postare pe blogul Faebook.

Trei senatori americani i-au trimis vineri o scrisoare directorului general al Facebook, Mark Zuckerberg, prin care i-au cerut să blocheze definitiv reclamele produselor care sunt concepute clar pentru a fi utilizate în lupta armată.

Senatorii, toţi democraţii, au declarat că Facebook trebuie să ia această măsură şi alte acţiuni pentru „a răspunde de modul în care inamicii interni ai Statelor Unite au folosit produsele şi platforma companiei pentru a-şi atinge propriile obiective ilicite”.

Vineri, Facebook a blocat organizarea oricăror noi evenimente pe platforma sa de socializare, în imediata apropiere a unor instituţii precum Casa Albă şi Capitoliul din Washington, până pe 20 ianuarie.

FBI a avertizat că sunt planificate proteste armate în Washington şi în capitalele tuturor celor 50 de state americane, înaintea inaugurării.

Sursa Facebook/Weapon Fans

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. Saracii teroristi trumpisti, acum se vor baza doar pe viagra.

    • Gunoierule, vezi ca Bideul Chinezesc tocmai a numit consiliera la Casa Alba pe o neo-comunista de-a ta, Anita Dunn. Face si ea jocurile Maoistilor, e admiratoarea lui Mao Tzedun. Sper ca nici tu nu le faci pe gratis si nu esti un doar un „idiot util”.
      Hai, Gunoietule, inca un mic efort, ca yuanul ajunge curand la paritate cu dolarul…

  2. FB promovează reclame la arme? Nu e de mirare că lumea trece la alte platforme.

  3. Foarte bine! Pentru ca reclamele la arme pe Facebook îndeamnă la revolta și violenta! Blm și antifa sunt pașnici și plantează panseluțe pe unde se duc.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.