G4Media.ro

Expoziţie de Artă la Castelul Corvinilor, în Hunedoara: Lucrările ale aertistului Ion…

Sursa foto: Facebook / Muzeul Castelul Corvinilor

Expoziţie de Artă la Castelul Corvinilor, în Hunedoara: Lucrările ale aertistului Ion Carchelan şi fiicei sale Iulia Carchelan

Castelul Corvinilor din Hunedoara găzduiește o expoziţie de artă unică, prezentând lucrările renumitului artist Ion Carchelan şi ale fiicei sale, Iulia Carchelan. Expoziţia va avea loc în perioada 6 iulie 2024 – 2 august 2024, oferind vizitatorilor ocazia de a explora o colecţie impresionantă de opere de artă, transmite Agerpres.

Vernisajul expoziţiei va avea loc pe data de 6 iulie 2024, la ora 15:00, într-un cadru deosebit, ce va îmbina arta vizuală cu o degustare de vinuri rafinate oferite de Crama Ulinici din Republica Moldova. Participanţii vor avea ocazia să savureze vinuri de excepţie şi să se bucure de un moment artistic special, oferit de tânărul pianist Andrei Dumitru Arhip.

Ion Carchelan, un artist consacrat în S.U.A. Europa şi Japonia, cu o carieră de excepţie, este cunoscut pentru stilul său inconfundabil în acuarelă pe hârtie udă şi pentru modul în care reuşeşte să surprindă esenţa peisajelor şi natura în creaţiile sale. Fiica sa, Iulia Carchelan, a moştenit pasiunea şi talentul tatălui său, aducând o perspectivă nouă şi proaspătă în lumea artei contemporane.

Expoziţia promite să fie un eveniment cultural de excepţie, aducând împreună iubitori de artă, colecţionari şi critici. Publicul va avea ocazia să descopere şi să achiziţioneze lucrări de artă deosebite, să participe la discuţii libere cu artiştii şi să se bucure de atmosfera istorică şi grandioasă a Castelului Corvinilor.

Detalii Eveniment:
Perioada Expoziţiei: 6 iulie 2024 – 2 august 2024
Locaţie: Castelul Corvinilor, Hunedoara
Vernisaj: 6 iulie 2024, ora 15:00
Degustare de vinuri: Crama Ulinici, Republica Moldova
Moment artistic: Andrei Dumitru Arhip

Despre Castelul Corvinilor: Castelul Corvinilor, situat în Hunedoara, este unul dintre cele mai importante monumente de arhitectură gotică din România. Cu o istorie bogată şi o arhitectură impresionantă, castelul oferă un cadru perfect pentru evenimente culturale şi expoziţii de artă.

Despre Crama Ulinici: Crama Ulinici, situată în inima Republicii Moldova, este cunoscută pentru vinurile sale de înaltă calitate, obţinute prin metode tradiţionale şi moderne. Cu o selecţie variată de vinuri premiate, Crama Ulinici este un nume de referinţă în lumea vinurilor.

Echipa Cluj Art

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează