G4Media.ro

Expert Forum, campanie de donații pentru cumpărarea de medicamente destinate ucrainenilor din…

Facebook, Expert Forum

Expert Forum, campanie de donații pentru cumpărarea de medicamente destinate ucrainenilor din Odesa și Herson

Think-tank-ul Expert Forum a demarat o campanie de donații pentru a strânge medicamente de primă necesitate destinate centrelor de asistență socială din Ucraina.

„Săptămâna viitoare merg la Odesa & mai departe; aş vrea să duc medicamente de primă necesitate în centrele de asistenţă socială, prin intermediul celor din Odesa Rayon cu care am lucrat tot anul. Avem solicitare pentru chestiile urgente din tabel, lucruri de volum mic şi valoare mare. Ajutaţi-ne să umplem o maşină cu medicamente, adică faceţi o donaţie aici: https://expertforum.ro/doneaza-pentru-ucraina/ ”, potrivit unui mesaj postat pe pagina sa de Facebook de Sorin Ioniță.

„Dacă puteţi dona direct stocuri, contactaţi-ne. Vom face publice poze de la destinaţie cu ajutorul vostru. Vom încerca să ducem o parte din ele şi la Herson”, a adăugat el.

Expert Forum a trimis pana in acest moment peste 18 transporturi direct in Ucraina cu produse esentiale de supravietuire precum alimente neperisabile, kit-uri de prim ajutor, produse pentru mame, copii, produse de igiena, saci de dormit, izoprene, potrivit site-ului think-tank-ului.

Principalul partener logistic din Romania în acest efort a fost organizatia Radauțiul Civic din Suceava. Cu ajutorul hub-ului acestora, Expert Forum a transportat produse esențiale vcătre Kiev, Lviv, Cernăuți, Khmelnytskyi, Harkov, Drohobych.

De asemenea, EFOR a găzduit în ultimele două luni de război 56 de refugiaţi din Ucraina.

„Trei familii (9 persoane) au reuşit deja să plece în Canada, dar o parte sunt cu noi de la început şi stau pe termen lung. Îi ajutăm cu cheltuielile de instalare, produse de primă necesitate, traduceri, integrare, accesul la servicii medicale și la plasarea copiilor în şcoli şi grădiniţe. Avem și primul nou născut în familia extinsă EFOR, cu micul cetăţean Alexei”, adaugă Expert Forum.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Mi-am cam epuizat bugetul de donații până la sfârșitul anului; eu am donat pentru drone in special…