G4Media.ro

EXCLUSIV Gheorghe Flutur l-a suspendat din funcție pe managerul spitalului județean Suceava:…

EXCLUSIV Gheorghe Flutur l-a suspendat din funcție pe managerul spitalului județean Suceava: A fost o solicitare expresă a ministrului sănătății după controlul efectuat în aceste zile

Președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a confirmat pentru G4Media.ro suspendarea din funcție a managerului spitalului județean Suceava, Vasile Râmbu, și numirea unui manager interimar în persoana doctorului Florin Filip, șeful secției de chirurgie și ortopedie pediatrică din același spital.

Gheorghe Flutur a precizat că a fost o solicitare expresă a ministrului sănătății,  Victor Costache, de suspendare din funcție a managerului Vasile Râmbu, pentru deficiențe manageriale găsite în urma controlului efectuat de ministerul sănătății în acest zile la spital.

Flutur este internat la Spitalul Județean Suceava după ce a fost testat pozitiv cu coronavirus.

Context

Încă un pacient internat la Spitalul Județean Suceava infectat cu coronavirus a murit, miercuri, astfel că numărul victimelor din România ajunge la 14.

„A fost înregistrat decesul cu numărul 14. Este vorba despre un bărbat de 52 ani internat în Spitalul Clinic Județean de Urgență Suceava care a fost confirmat pozitiv la COVID 19 in data de 23 martie 2020 și care a decedat în această după amiază. Bărbatul suferea de obezitate”, anunță Grupul de comunicare strategică.

Șase din cei 14 oameni care au murit până acum din cazua COVID 19 erau internați la Spitalul Județean Suceava.

Spitalul Județean din Suceava va fi închis începând de miercuri, iar pacienții vor fi transferați la alte unități medicale, urmare a controlului făcut de Ministerul Sănătății. Din cei 233 de medici ai unității sanitare, 34 sunt confirmați pozitiv la COVID 19, la care se adaugă și 49 de asistenți medicali internați. Detalii aici

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

16 comentarii

 1. Suspendarea s-a facut onnline sau la telefon pt ca si GhFlutur e depistat cu COVID 19 si e ]n carantina

  • Flutur sta internat în spitalul Sf. Ioan cel Nou de la Suceava (teoretic inchis) într-un salon modernizat, singur în camera pe cand medicii sunt internati în spitalul de infecțioși….deci poate telemuncii:))

  • Nu, a deschis usa de la rezerva si a tipat ca-l da afara. Gata!

 2. cum in functiile astea ajung doar oamenii partidului, se va intoarce. are cota de facut…

 3. De ce nu l-ai suspendat cand senatorul psd virginel iordache a fost transferat cu elicopterul SMURD la Bucuresti pentru o durere de burta

 4. Si tocmai ce îl cazase pe Flutur la rezervă VIP….

 5. @ Diferența dintre statul capitalist și statul social este că statul capitalist este stat capitalist și statul social este stat social, ? „Capitalistii” care așteaptă despăgubiri , subvenții, facilități, deduceri, ajutoare, de la statul social nu ar putea pretinde că sunt capitaliști, ? Remarcați și că textul Constituției zice că România ar fi stat social, ?

 6. @ Suceava a fost cetate de scaun și Flutur, ca băsist, a apucat , sau a prins, un scaun pe la Suceava, ?

 7. @ Opinați că matematicienii ar avea de studiat și despre „funcția” ,”scaunul și curul”, ?

 8. Băi, nea Flutur, în primul rând – sănătate (că ne bate bunul D-zeu, nu de alta), în al doilea rând – scrie, bă, cu oi pe dealuri :”Corupția Ucide!” și „10%”. Aia cu „M@@e PNL” , e pentru mai târziu.

 9. Intr-o săptămâna , Rambu asta , omora jumate spitalul ! Ce zic eu ? Jumate Suceava !
  Rambo era junior pe langa Rambu !
  Oricum in viitor are șanse mari sa ajunga ministrul sănătății , asta daca nu intra-n pușcărie , acolo unde ii este binemeritatul loc !

 10. Cand l-a apucat diareea pe senatorul tau PSD, in Mai, ministresa la sanatate era Pintea…..de aia nu i-a facut nimeni nimic ….#casastii

 11. De ce SUSPENDAT si NU demis?!
  Ce trebuia sa faca pentru a-l demite imediat?!
  NU e suficient dezastrul de la Spitalul Suceava?!
  Ce fel de MANAGER e acest individ care a facut gafe de baba analfabeta de la Teleorman?!

  Interesant e ca Spitalul judetean Suceava e „foarte bine dotat” iar managerul laudat, uite ce spunea in 2019 un Medic din Cluj:
  https://suceavalive.ro/spitalul-judetean-suceava-unul-dintre-cele-mai-bine-dotate-din-tara-medic-din-cluj-in-spitalul-in-care-lucrez-eu-nu-sunt-asemenea-conditii/

  A-propos de vorbareata Olguta de la PSD, mai tineti minte cand Anul trecut au aparut Imaginile de GROAZA de la Clinica de Hematologie Craiova, uite:
  „FOTOGALERIE Imagini incredibile din Clinica de Hematologie din Craiova: găuri în pereți, geamuri sparte, băi insalubre, rugină și uși legate cu lanțuri. Pacient: „Luați cu 2-3 lămâi, să nu aveți grețuri. Se construiesc biserici, de spitale noi nu avem nevoie”.
  ​Imagini incredibile din Clinica de Hematologie a Spitalului Filantropia din Craiova au fost postate pe Facebook de o pacientă a clinicii.
  „Luați cu 2-3 lămâi, să nu aveți grețuri. Că de 29 de ani de la revoluție se construiesc doar biserici și catedralele mântuirii. De spitale noi romanii nu avem nevoie.”
  Situația este cu atât mai gravă cu cât o mare parte dintre pacienții cu afecțiuni hematologice au imunitate foarte scăzută, iar condițiile de igienă ar trebui să fie extrem de stricte. ”
  https://www.hotnews.ro/stiri-sanatate-23066595-fotogalerie-imagini-incredibile-din-clinica-hematologie-din-craiova-gauri-pereti-geamuri-sparte-bai-insalubre-rugina-usi-legate-lanturi-pacient-luati-2-3-lamai-nu-aveti-greturi-construiesc-biserici-sp.htm
  I-ati auzit atunci pe Olguta sau pe Ciolacu sau pe Banicioiu sau pe Ponta sau pe Tariceanu sa-l CRITICE pe Ministrul sanatatii de atunci si implicit Guvernul Dancila?!

 12. Cum a fost posibil la SJ Suceava, altfel un Spital „bine dotat”, asa ceva?!
  Probabil, dl manager fiind Economist, NU a inteles GRAVITATEA situatiei, multe Spitale au in frunte Economisti(BANII conteaza!) sau chiar Juristi, dar Directorii medicali sunt MEDICI!

  „Spitalul Județean Suceava, unul dintre cele mai bine dotate din țară. Medic din Cluj: „În spitalul în care lucrez eu nu sunt asemenea condiții”
  12 iulie 2019.
  Vineri, 12 iulie, la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sfântul loan cel Nou” Suceava a avut loc cea de-a doua ediţie a Atelierului de Chirurgie minim invazivă, organizat de Forumul Iniţiative Chirurgicale Sucevene (FICS) care regrupează medici de diferite specialităţi chirurgicale din cea mai mare instituţie spitalicească a judeţului Suceava.

  În cadrul evenimentului, un renumit medic și conferențiar universitar din Cluj Napoca a ținut să felicite conducerea Spitalului Județean de Urgență „Sfâțntul Ioan cel Nou” Suceava pentru dotarea de care dispune, dar și pentru echipa tânără de medici care se implică și care este hotărâtă să aplice metode noi.

  De altfel, medicul a subliniat că la unitatea spitalicească suceveană dotările sunt cu mult mai multe decât la spitalul în care își desfășoară activitatea, adică la Clinică privată OncoSurg din Cluj.
  „La Suceava sunt întrunite toate condițiile. Sunt impresionat de modul în care arată spitalul. Are toată dotarea necesară și, de aceea, doresc să transmit felicitări conducerii. În spitalul în care lucrez eu nu sunt asemenea condiții, fiind doar parțiale, anumite lucruri nefiind îndeplinite la acest nivel. De altfel, există și o echipă completă, de oameni foare dornici să se perfecționeze”, a declarat conf. univ. dr. Dan Eniu de la UMF „Iuliu Hațeganu” din Cluj Napoca.
  De cealaltă parte, managerul Spitalului Județean Suceava, economistul Vasile Rîmbu, a declarat că Suceava dispune de toate condițiile și resursa umană necesare efectuării unor intervenții inovative.
  „Spitalul Județean Suceava, în urma unui schimb de generații, în ultimii ani a angajat peste 150 de medici tineri și dacă combinăm cu dotarea tehnică și logistica pe care le avem, putem face ceea ce se practică și în alte spitale. Ne trebuie îndemn și încurajare”, a declarat managerul Spitalului Județean Suceava, ec. Vasile Rîmbu.
  https://suceavalive.ro/spitalul-judetean-suceava-unul-dintre-cele-mai-bine-dotate-din-tara-medic-din-cluj-in-spitalul-in-care-lucrez-eu-nu-sunt-asemenea-conditii/

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.