G4Media.ro

Evaluarea Națională la Matematică clasa a IV-a: Modele de subiecte, cine corectează…

Evaluarea Națională la Matematică clasa a IV-a: Modele de subiecte, cine corectează lucrările copiilor și când vin rezultatele

Evaluarea Națională la Matematică este susținută astăzi de elevii de clasa a IV-a din toata țara. Testarea durează 60 de minute, timp în care copiii trebuie să rezolve subiectele concepute de Ministerul Educației. Testele de la Matematică sunt concepute pe două numere, trebuie să respecte programa școlară și să verifice dacă elevii și-au însușit elementele de bază cuprinse în curriculumul școlar. Descarcă de mai jos modele de subiecte și vezi regulile testării: cum se desfășoară evaluarea, cine îi supraveghează pe copii, cine corectează lucrările, când vin rezultatele și ce se întâmplă cu ele.

Elevii de clasa a IV-a susțin testarea în clasele în care învață în mod obișnuit. Copiii de clasa a IV-a nu dau, însă, evaluarea cu învățătoarea de la clasă, ci cu două cadre didactice din școală care nu au ore la ei. Rezultatele trebuie să ajungă la cunoștința părinților “în termen de cel mult 7 zile de la data susținerii ultimului test de la clasa respectivă”.

 

Doneaza prin PayPal paypal icon
Donatie recurenta

Doneaza lunar pentru sustinerea proiectului G4Media

Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Doneaza prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.