G4Media.ro

Evaluarea Națională 2021 – începe proba scrisă la Limba și literatura română.…

Evaluarea Națională 2021 – începe proba scrisă la Limba și literatura română. Cum arată un model de broșură de examen, care sunt regulile în școală și în bancă, ce metode de corectare a greșelilor au elevii

Proba scrisă la Limba și literatura română din cadrul Evaluării naționale 2021 pentru elevii absolvenți de clasa a VIII-a începe azi, 22 iunie. De la ora 8 este permis accesul elevilor în sălile de clasă. Totul se întâmplă ca într-o zi normală de școală, cu acces pe culoar marcat în curtea școlii până la clasă, fără măsurarea temperaturii, elevilor le este dată o mască la intrare, trebuie să își dezinfecteze mâinile și va sta singur în bancă, la distanță de minimum 1 metru de colegi. Majoritatea elevilor susțin proba în propria școală.

Examenul se va desfășura în 3.850 de centre de examen, iar probele încep la ora 9:00, când candidații vor primi broșura cu subiectele, broșură care are 10 pagini și hârtie ștampilată pentru ciorne. Precizăm că, la probele scrise ale Evaluării Naționale – 2021, candidații primesc subiectele sub formă de broșură, putând să solicite și pagini suplimentare dacă este cazul, potrivit anunțului Ministerului Educației.

Citește articolul integral pe Edupedu.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter