G4Media.ro

Evacuarea civililor din Mariupol întârzie. Autobuzele nu au ajuns încă la punctul…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Evacuarea civililor din Mariupol întârzie. Autobuzele nu au ajuns încă la punctul de preluare din orașul ucrainean, anunță autoritățile locale

Autobuzele menite să evacueze mai mulţi civili din Mariupol nu au ajuns încă la punctul de preluare convenit, a anunţat, luni, Primăria oraşului ucrainean, afirmaţie care a contrazis o relatare anterioară potrivit căreia mai mulţi locuitori au părăsit oraşul-port devastat din sud-estul Ucrainei, relatează Reuters, citată de Agerpres.

Primăria Mariupolului i-a îndemnat pe cei evacuaţi să rămână pe loc. Nu a fost imediat clar de ce a avut loc întârzierea.

Mai devreme, Petro Andriuşcenko, un consilier al primarului Mariupolului, a spus că autobuzele au părăsit Mariupol, dar mai târziu a publicat un mesaj care a confirmat că a existat o problemă în evacuarea planificată.

Civilii în cauză sunt locuitori ai oraşului, nu este vorba de cei sechestraţi în oţelăria Azovstal, unde Organizaţia Naţiunilor Unite şi Comitetul Internaţional al Crucii Roşii au organizat convoaie de evacuare.

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Prin Siberia i-au cautat? ONU si Crucea Rosie isi dovedesc eficienta…. se pp rusnacii pe ei.

  2. Bineînțeles că întârzie trebuie cernuți bine,pot fi printre ei păduchi azovi.