G4Media.ro

Europol acuză că numărul mare de accidente cu victime pe DN6 este…

sursa foto: captura video/Europol

Europol acuză că numărul mare de accidente cu victime pe DN6 este și o consecință a mutării Biroului Drumuri Naționale și Europene, „din cauza polițiștilor incomozi care amendau afaceriștii din zonă”

Sindicaliștii Europol semnalează numărul mare de accidente care au loc în Caraș-Severin, pe DN6 (European70), pe “drumul morții”, cum a mai fost supranumit din pricina numeroaselor tragedii. „În numai 3 zile, 2 morti, 8 răniți și multe familii îndurerate”, transmite Europol, adăugând că în Septembrie 2022 s-a luat o decizie inadecvată prin mutarea Biroului Drumuri Naționale și Europene (BDNE). Polițiștii din cadrul acestui birou deranjau prin activitatea lor, pentru că ”amendau afaceriștii din zonă”, acesta fiind motivul pentru care s-ar fi recurs la mutarea biroului.

„În acest moment, într-o zi normală, doar pe drumul morții din Banat, km 370+500m (Topleț) – km 477+400m(Sacu), tranzitează în medie, în 24h, peste 18.000 de autovehicule. Cu toate aceste date, există de cele mai multe ori, un singur echipaj care ajunge și după 1 oră la accidentele cu victime, din cauza distanței mari de la noul sediu al BDNE. Câți mai trebuie să moară pentru a fi luate măsuri și pentru a renunța la ofițeri făcuți la apelul bocancilor, cu proptele politice?!”, spune Europol.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. Pai,or sa mai moară,ca nu si-au facut plinul.Iar după si mai multi!!La noi e greu pană se creează precedentul,caci apoi raul devine obisnuintă.

  2. Nu te pui cu afaceristii din zona, stim, cunoastem situatia.

  3. pai ce legatura are sediul biroului cu accidentele? daca ar fi biroul pus acolo nu ar mai fi accidente? si biroul asta e sediul ambulantei sau cum?