G4Media.ro

EuroMillions: Lozul cel mare de peste 122 milioane de lire sterline a…

EuroMillions: Lozul cel mare de peste 122 milioane de lire sterline a fost câștigat de un deținător de bilete din Marea Britanie

Un deținător de bilet din Marea Britanie a câștigat vineri lozul cel mare de 122 milioane de lire sterline la EuroMillions – obținând al cincilea cel mai mare câștig de la Loteria Națională.

Norocosul câștigător a pariat pe toate cele șapte numere – cinci EuroMillions, precum și cele două numere Lucky Star. Numerele câștigătoare au fost 04, 21, 34, 40, 47, iar numerele Lucky Star au fost 02 și 05.

Câștigul l-ar plasa pe jucător pe primii 1.000 din lista celor mai bogați britanici poblicată de Sunday Times. Suma totală câștigată este de 122.550.350,80 GBP.

Acesta este al doilea câștigător al jackpot-ului din Marea Britanie EuroMillions în acest an, cel de 39 de milioane de lire sterline în tragerea la sorți de ziua de Anul Nou.

Cel mai bogat câștigător la loterie din Marea Britanie a obținut un jackpot de 170 de milioane de lire sterline în octombrie 2019, persoana alegând să rămână anonimă. Al doilea cel mai mare premiu – 161 milioane de lire sterline – a revenit lui Colin și Chris Weir, din North Ayrshire, Scoția, în 2011. Anul următor, Adrian și Gillian Bayford, din Suffolk estul Angliei, au câștigat 148 de milioane de lire sterline. Al patrulea cel mai mare câștigător din Marea Britanie, care a ales, de asemenea, să rămână anonim, a câștigat 123 de milioane de lire sterline în 2019.

Cea mai mare sumă câștigată vreodată în Euromillions a fost în februarie 2021, când un jucător elvețian a încasat 210 milioane de euro (180 de milioane de lire sterline).

Biletele pentru Euromillions sunt vândute în nouă țări – Marea Britanie, Franța, Spania, Austria, Belgia, Luxemburg, Republica Irlandeză, Portugalia și Elveția – iar tragerea la sorți este în fiecare vineri.

sursa: BBC, Sky News, Evening Standard, sursa foto: Youtube/ Captură video

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. tre sa joc la loto

  2. Ce nu spune articolul este ca in UK, ca si in multe alte tari din UE (Franta, Germania, etc) castigurile la loto sunt neimpozabile.
    Romania este pe locul 2 in Europa (dupa Olanda) la taxarea castigurilor la loto.
    In afara Euromillions, in spatiul EU mai exista o loterie transnationala, Eurojackpot (Germania, tarile nodice, Italia, Polonia, Cehia, olanda, Ungaria, etc).
    Evident ca Romania nu a aderat la nici o astfel de loterie si poate ar fi bine ca G4media.ro sa incerce sa afle care sunt cauzele (le putim intui totusi) si / sau planurile de viitor in acest sens

  3. Corect: Euromilion se extrage marți și vineri .

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.