G4Media.ro

Erdogan face apel la „lumea islamică” să reacționeze, după bombardamentele israeliene din…

Antalya Diplomasi Forumu/ Sursa foto: Facebook/Recep Tayyip Erdoğan

Erdogan face apel la „lumea islamică” să reacționeze, după bombardamentele israeliene din Rafah: „Ce mai așteptați pentru a lua o decizie comună?”

Președintele turc Recep Tayyip Erdogan a făcut miercuri apel la „lumea islamică” să reacționeze după loviturile israeliene împotriva palestinienilor strămutați în Rafah din sudul Fâșiei Gaza, transmite agenția AFP.

„Am câteva cuvinte de spus lumii islamice: ce mai așteptați pentru a lua o decizie comună? Dumnezeu vă va trage la răspundere pe voi și pe noi”, a declarat el în fața deputaților partidului său, adăugând că „Israelul nu este o amenințare doar pentru Gaza, ci pentru întreaga umanitate”.

Recep Tayyip Erdogan a criticat, de asemenea, Națiunile Unite după ultimele lovituri mortale ale Israelului în orașul Rafah .

„ONU nu-și poate proteja nici măcar propriul personal. Ce mai așteptați să acționați? Spiritul Națiunilor Unite este mort în Gaza”, a spus Erdogan.

Un atac israelian a ucis cel puțin 45 de palestinieni – mulți dintre ei femei, copii sau bătrâni – într-o tabără pentru persoane strămutate, duminică.

Israelul a declarat că atacul a vizat și a ucis doi oficiali de rang înalt din cadrul Hamas și că este de părere că focul ar fi putut fi cauzat de o explozie la un depozit de arme Hamas din apropiere.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

2 comentarii

  1. probabil ajutoarele de la SUA / UE …