G4Media.ro

Elite Art Gallery găzduiește expoziția personală a artistului Iulian Copăcel, intitulată Rhythms…

Elite Art Gallery găzduiește expoziția personală a artistului Iulian Copăcel, intitulată Rhythms of Being (Parteneriat)

În perioada 22 iunie – 19 iulie, 2022,  Elite Art Gallery găzduiește expoziția personală a artistului Iulian Copăcel, intitulată Rhythms of Being.

Prezent pentru prima dată pe simezele Elite Art Gallery, Iulian Copăcel propune spre vizualizare și înțelegere plastică o serie de lucrări bidimensionale realizate în tehnici ce difuzează din spectrul grafic spre cel pictural. În compozițiile sale realizate fără centre de interes delimitate, autorul exprimă în manieră gestuală dinamica în sincron a gesturilor pe care personajele o afișează.

Redarea ritmului intrinsec siluetelor antropomorfe sau zoomorfe stă la baza întregului concept, demers în jurul căruia sunt construite și împărtășite lucrările publicului. Prin ritmicitatea folosită pentru a descrie gesturile personajelor sau mai bine zis, înfățișărilor sale, autorul reușește să redea armonia întregului, sugerând sonorități, învestindu-l cu muzicalitate.

Elementul principal de expresie pe care Iulian Copăcel îl utilizează cu lejeritate și abilitate este linia. În multiplele sale ipostaze modulate, linia conturează, accentuează sau chiar anulează repere.  

Dominantele cromatice alese de autor tind a se înscrie într-un spectru monocrom, cu multiple ipostaze ale griurilor colorate, ale brunurilor stinse, vibrate prin prezența punctuală, controlată a pulsațiilor de culoare pură.

Expoziția este deschisă publicului, începând de miercuri, 22 iunie, 2022 în intervalul orar 11.00 – 19.00, în zilele de luni până vineri. Accesul este gratuit.

Mai multe detalii despre seria evenimentelor expoziționale Elite Art Gallery sunt disponibile pe pagina noastră de Facebook  și pe http://www.eliteart-gallery.com/ 

Elite Art Gallery are drept scop promovarea artiștilor plastici contemporani, prin organizarea unor ample proiecte culturale, care expun publicului noi forme de exprimare artistică, abordări inovatoare ale artei contemporane, precum și ale unor valori deja consacrate. Asociația implementează proiecte în domeniul artelor vizuale, muzicii, dar și proiecte educaționale.

Elite Art Gallery pastedGraphic.pngPiața Națiunile Unite, nr.3-5, bl. B2, parter, București

pastedGraphic_1.png0748100280 / 0748100270 

pastedGraphic_2.pngeliteartgalerie@eliteart.org

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

1 comentariu

  1. In sfarsit un articol despre arta vizuala. N-am prea vazut de mult in presa romaneasca. Felicitari si sa mai citim asemenea stiri!