G4Media.ro

Elevii se întorc miercuri la cursuri. În februarie urmează vacanța de schi

Sursa foto: Stanley Morales / Pexels

Elevii se întorc miercuri la cursuri. În februarie urmează vacanța de schi

Elevii se întorc miercuri la cursuri din minivacanţa prilejuită de sărbătorirea Unirii Principatelor Române, transmite Agerpres.

Următoarea vacanţă, la decizia inspectoratelor şcolare judeţene şi al municipiului Bucureşti, este programată în perioada 6 – 26 februarie.

Programele „Şcoala altfel” şi „Săptămâna verde” se vor desfăşura între 27 februarie şi 16 iunie, în intervale de câte cinci zile consecutive lucrătoare, a căror planificare se află la decizia unităţii de învăţământ. Derularea celor două programe nu se planifică în acelaşi interval de cursuri.

Prin excepţie, la clasele din învăţământul liceal – filiera tehnologică, din învăţământul profesional şi din învăţământul postliceal, în perioadele dedicate programelor „Şcoala altfel” şi „Săptămâna verde” se organizează activităţi de instruire practică.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

3 comentarii

  1. Nu inteleg titlul. Ce procent din elevii romani isi permite sa mearga in februarie in ,,vacanta de schi” ? Nu toti sunt iohannis.

    • Cine n-are bani de ski, sa joace golf! 👍

      … asa scrie in proiectul Romaniei Educate. O sa vedeti cand desecretizeaza Deca textul legilor, prin MO, dupa adoptare! 💡

    • Termination cu comentariile răutăcioase! Vacanța de golf e în aprilie, se comasează cu cea de Paște, toată lumea știe!