G4Media.ro

Elevii din București îi cer primarului Sectorului 4 să majoreze bursele școlare:…

Elevii din București îi cer primarului Sectorului 4 să majoreze bursele școlare: De la ce medie primesc burse și care e valoarea lor

Asociația Elevilor din București și Ilfov (AEBI) se declară nemulțumită de valoarea burselor școlare stabilită de Primăria Sectorului 4. Elevii “solicită urgent Consiliului Local Sector 4 și primarului Daniel Băluță majorarea cuantumurilor” burselor, care încep de la 30 de lei pe lună pentru elevii care încheie anul cu medie între 8.50 și 8.99.

Luni, 10 iulie, “la numai 3 zile după ce proiectul a fost publicat pe site-ul Primăriei Sectorului 4, Consiliul Local l-a supus la vot”, fără a respecta termenul necesar pentru dezbaterea publică, acuză tinerii. Asociația Elevilor din București și Ilfov susțin că administrația locală a respins sumele propuse de elevi pentru burse și că “vicepreședintele AEBI care a cerut dreptul la cuvânt nu a fost lăsat să prezinte în ședința Consiliului Local importanța amendamentului, aceștia trecând rapid peste vot”.

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Elevi. Nu mai are balta peste. S-a dus pe borduri, floricele, etc. Daca dadeati parandarat…cine stie ?

  2. Ne pare rau pentru voi, dl Primar Labuta are alte preocupari, se vede in tot sectorul, se pare ca a ajuns la fundul sacului, uitativa de curiozitate sa vedeti cine face parte din Consiliul Local , expertii pe invatamant, rugati parinti sa mearga la vot, suntem condusi de asistatii sociali, borfasi, puscariasi, etc., voi nu contati pentru ca nu votati.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.