G4Media.ro

După ce a muncit în Olanda, un sibian și-a deschis grădină cu…

Sursa foto: Turnul Sfatului

După ce a muncit în Olanda, un sibian și-a deschis grădină cu lalele pe 2.000 de mp / Accesul liber pentru vizitatori și fotografii profesionale gratuite  

O bucățică de rai cu peste 100 de soiuri de lalele și 20 de soiuri de narcise, pe o suprafață de 2000 de metri pătrați, situată în Târnava, pe Strada Lalelelor în apropierea orașului Mediaș, anunță Turnul Sfatului. Așa ar putea fi rezumată în câteva cuvinte „Grădina Lalelelor”, proiectul de suflet al lui Alin Lovasz, un sibian în vârstă de 25 de ani din Mediaș.

Alin Lovasz este pasionat de e horticultură, lucru care l-a făcut să se specializeze în cultivarea și comercializarea plantelor de grădină și a florilor tăiate. În timpul liber, îi place să călătorească, să fotografieze și să se ocupe de grădinărit. Pentru a cunoaște și mai multe despre acest domeniu, Alin s-a specializat un an în Olanda, loc de unde și-a cules și inspirația pentru a crea „Grădina Lalelelor”.

„Pasiunea mea pentru floricultură s-a manifestat încă din anii liceului, iar experiența de lucru din Olanda, acumulată la vârsta de 21 de ani, m-a inspirat să inițiez un proiect similar în România. Această inspirație s-a concretizat prin deschiderea Grădinii Lalelelor, un proiect demarat recent”, a povestit Alin pentru Turnul Sfatului.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

2 comentarii

  1. Bravo lui. Felicitari!