G4Media.ro

Dughin, după uciderea fiicei sale: „Dușmanii Rusiei au ucis-o în mod meschin,…

Sursa foto: Fars Media Corporation / Mahdieh Gaforian via Wikimedia Commons

Dughin, după uciderea fiicei sale: „Dușmanii Rusiei au ucis-o în mod meschin, pe furiș. Inimile noastre tânjesc după mai mult decât o simplă răzbunare. Este prea puțin, nu este calea rusească. Avem nevoie de Victoria noastră”

Alexandr Dughin a făcut primele comentarii despre uciderea fiicei sale Darya Dugina în urma unui atentat cu mașină capcană, acuzând Ucraina pentru moartea acesteia, relatează CNN.

Dughin este marele părinte al unei mărci virulente de naționalism rusesc care a devenit din ce în ce mai influent la Moscova.

Dughina a fost ucisă în timpul unei explozii „în fața ochilor mei” în timp ce „se întorcea de la festivalul Tradiția de lângă Moscova”, a spus el într-o declarație prin intermediul canalului Telegram al prietenului său Konstantin Malofeev.

„Era o frumoasă fată ortodoxă, patriotă, corespondentă militară, expertă în canale centrale și filosof. Discursurile și reportajele ei au fost întotdeauna profunde, fundamentate și reținute. Ea nu a îndemnat niciodată la violență și război”, a continuat el. „A fost o stea în ascensiune la începutul călătoriei sale. Dușmanii Rusiei au ucis-o în mod meschin, pe furiș”.

El a făcut apel la victoria Rusiei în urma morții ei.

„Dar noi, poporul nostru, nu putem fi frânți nici măcar de astfel de lovituri insuportabile”, se arată în declarația sa. „Inimile noastre tânjesc după mai mult decât o simplă răzbunare sau retribuție. Este prea puțin, nu este calea rusească. Avem nevoie doar de Victoria noastră. Fiica mea și-a pus viața de fecioară pe altarul ei. Așa că învingeți, vă rog!”

Marți va avea loc o slujbă de comemorare pentru Dughina, a adăugat el.

Duminică, Ucraina a negat cu tărie orice implicare în explozia mașinii, Mykhailo Podoliak, consilier al șefului biroului președintelui Ucrainei, declarând într-un interviu la televiziunea ucraineană că „Ucraina nu are cu siguranță nimic de-a face cu acest lucru, deoarece nu suntem un stat criminal, ceea ce este Federația Rusă, și cu atât mai mult, nu suntem un stat terorist”.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

34 comentarii

 1. 😂🤣😂🤣😂🤣🤣😂🤣😂🤣

 2. Tocmai ,ca suntem crestini care ne lepadam de diavol.

 3. Parca era internat!
  I-au dat drumul acum când a luat-o razna complet?

 4. Numai nomenklatura maretei Rusia are dreptul sa otraveasca, arunce de la etaj, impuste, explodeze etc. Calculati cati oameni ati ucis in numele principiilor dughiniste si o sa observati, din pacate, ca viata altora nu inseamna nimic pentru voi. Doar voi si progeniturile voastre aveti drepturi.

 5. Bai aurolac irelevant, Ciprian e in primul rand rational apoi crestin.
  Pe de alta parte vorbele lui Dughin „Ucideti, ucideti, ucideti!” nu par foarte „crestinesti” iar voi aurolacii iubitori de Dughin nici atat.
  Din contra, toti cei din AUR PSD semanati cu o hoarda de islamisti radicali. Nutreste in voi placerea mortii altor semeni, copii, femei, batrani nevinovati doar ca sunt altfel decat voi, radicalii „crestini”.
  De asta nici Dumnezeu nu bate cu parul.

 6. Persoanei care semnează „Irelevant!!!”: exact așa ești: IRELEVANT!

 7. O fătucă versus doua zeci de mii de soldati rusi, doua zeci de mii de soldati ukrainieni, doua zeci de mii de civili ukrainieni morti, saizeci de mii de raniti. Nu-i suficient, omorati in continuare…

 8. La cât preț pun ăștia pe viata în general nu ar fi nicio surpriza și sa fie o mare diversiune! Fsbul o urmarea pe atentatoare dar a lăsat o sa iasă din Rusia! Poate în nebunia lor cu kiril în frunte o vor învia! Acolo e ospiciu și totul este posibil!

 9. Asta era de-ment si înainte să-i moară de-menta, nu are scuza că a inebunit abia acum.

 10. Asta nici acum nu-și dă seama că cel mai mare dușman al Rusiei este chiar el.

 11. Semeni vant, culegi furtuna sau cum ar spune o vorba din popor, what goes around comes around 😉

 12. Parca seamănă cu delirul lui Rasputin

 13. Voi ORCII rusnaci OMORITI PE FATA si nu va pasa ! Imi pare rau de ori ce moarte – dar voi – CANALILR – ASASINII rusnaci MERITATI SA MURITI !

 14. Si ce daca a murit o fanatica suportea a crimelor rusesti?

  • N-avm de unde sa stim ca era o fanatica. A fost supusa sanctiunilor pentru ca era fiica cuiva considerat fanatic, atat.

 15. fata extremistului dughin …adus si de adrian nastase in romania…e vie…n-are nici pă drq‼️ manevra disperata kgbista pentru mobilizarea rusilor …le dispare putleristilor moscoviti chefu dă razbel pentru ca rusii simpli au devenit ezitanti 😶😑😬😶😑😬…nu vor sa moara ca fraierii pentru putler…🥵🥵🥵⚰️⚰️⚰️

  • E foarte posibil ca pramatia sa fie bine mersi intr-un bunker. Si totul sa fie o manevra disperata a KGB-ului de a mai recruta carne de tun.

 16. Moarte copiilor rușilor! Rusia omoară copii în Ucraina, să pățească la fel!

 17. Lui Dughin i-a fost servit propriul medicament: ura si violenta pe care le promoveaza, instigarea la crima.

 18. Nu are legatura filtrul, am observat si eu situatia de mai mult timp. Tocmai asta cred ca isi doresc, promovarea de comentarii care sunt pretabile a determina ura si falii sociale, razbunari etc. Am vazut ca se promoveaza comentariile care genereaza ura pe criterii de orientare sexuala, de nationalitate, sau pe categorii profesionale.
  Tocmai asta cred ca este scopul si ma bazez si pe faptul ca am transmis comentarii neutre, fara sa apara, iar cele generatoare de ura se publicau imediat. Inclusiv stirile si pozele sunt selectate tot cu un posibil astfel de scop.

 19. Dormiti pe voi, ca sa nu va zic altfel…
  Este un plugin de uordpres care opreste comentariile care contin anumite cuvinte.
  Acele comentarii vor fi validate manual cand nu doarme corectorul sau nu este pe plaja.
  Voi visati NLP-uri, dar nu este cazul!

 20. Individul este n.ebun in stare foarte avansata!
  Nici un om normal la cap nu se comporta asa dupa ce-i moare fata !

 21. Problema tatalui este ca au ucis-o „pe furis”. Are insa o alinare: dupa ce gospodina ucraineana, intre un bors si o tocana, a ucis-o pe furis, ajutata de fiica ei de 12 ani a pus-o’n „gip” si a explodat-o ….in vazul intregii lumi!
  Omeneste vorbind, aproape imi pare rau pentru aceasta fiinta, nu-i vina ei ca s-a nascut/ a crescut cu un tata cu mintea tulbure. Nu a avut nicio sansa la o viata normala, creierul i-a fost spalat cu soda caustica a urii nationaliste si a sfarsit prin a plati pacatele tatalui ei.

 22. Pare o făcătură a Kremlinului. Ca să ii numească pe ucrainieni teroriști și să justifice executarea prizonierilor? Poate pentru o nucleară mai mică sau mai mare?

 23. Nu cumva sunt aceiasi dușmani ai Rusiei care i-au omorât si pe Nemtov, Pavlicenko, Litvinenko etc. ????

 24. Toți marii autori ruși au sfârșit la ospiciu. Dosto, Tolsto, etc. Oamenii nu sunt zdraveni, nu pot muri zdraveni, nu au resurse să se țină zdraveni, nu au o societate în care să rămână zdraveni. Gard de 5m in jurul lor. Crapă fierea-n ei că societatea lor nu poate avansa. Se schingiuesc psihic ca să supraviețuiască, puțini scapă în știință.

  Vedeți că rusky ne fac dosare la cei care nu suntem de acord cu ei. Speră să năvălească și în România ca să ne ucidă pe cei cu opinii neconforme cu creierul lor beteag.

 25. Nu este decât o Făcătură Kaghebistă .. Planul lor e perfid și satanic….😠

 26. O anchetă de 2 zile finalizată cu depistarea vinovatei? Înseamnă că a fost filată. Atunci cum a reușit să fugă în Estonia? Ceva nu se leagă.

 27. Sa se uite la Putin.