G4Media.ro

Drulă (USR): Partidul Unic PSD-PNL a dus România pe locul 1 la…

Foto: USR

Drulă (USR): Partidul Unic PSD-PNL a dus România pe locul 1 la inflație în Europa.

România a ajuns pe locul 1 la inflație, în Europa, cu o rată anuală de 7,3%, dublă față de media Uniunii Europene de 3,1%, arată USR într-un comunicat.

“Ce înseamnă pentru fiecare dintre români asta? Prețurile continuă să explodeze, puterea de cumpărare scade, viitorul economic este incert. Iar în timp ce familiile se zbat să își acopere cheltuielile de bază, PSD și PNL se comasează, devin partid unic. Stau toată ziua în ședințe de partid unde își negociază funcțiile.

Să fie clar: prețurile exorbitante la alimente plătite de fiecare român sunt din cauza incompetenței și hoției Partidului Unic PSD-PNL”, a declarat Cătălin Drulă, președintele USR.

”Anul acesta putem să îi oprim. Dreapta Unită va opri jaful din bani publici, va tăia taxele și va lăsa banii în mâinile oamenilor care muncesc cinstit și respectă legile, nu în conturile pensionarilor speciali”, a mai spus președintele partidului de opoziție.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

6 comentarii

  1. De ce „unic”, voi nu existați?!!!

  2. Pai nu bubuie economia?Chiar azi ma gandeam la banutii de metal de 10 bani in sus .La ora aceasta nu mai au valoare ,trebuie scosi din circulatie .Inflatia este asa de mare ca practic tot ce da cu virgula este 0