G4Media.ro

Drulă: Lucrăm să construim în jurul USR polul de dreapta cu Forţa…

Sursa foto: Facebook/ Ludovic Orban

Drulă: Lucrăm să construim în jurul USR polul de dreapta cu Forţa Dreptei şi PMP. Nu grăbim lucrurile

Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a declarat joi, într-o conferinţă de presă la Alba Iulia, că sunt discuţii cu Forţa Dreptei şi PMP pentru a fi construit „în jurul USR” polul de dreapta ca alternativă pentru alegerile din 2024, însă acestea se desfăşoară fără grabă pentru că „e bine ca lucrurile să fie aşezate”, relatează Agerpres.

El a fost întrebat de jurnalişti care este stadiul discuţiilor cu Forţa Dreptei şi PMP privind o posibilă alianţă politică, liderul USR a răspuns că acestea sunt „în curs” şi că lucrurile nu trebuie grăbite.

„Lucrăm să construim în jurul USR un pol de dreapta pentru o alternativă pentru alegerile din 2024. Nu grăbim lucrurile, au ritmul lor, e bine ca lucrurile să fie aşezate. Acesta este stadiul în momentul de faţă”, a afirmat liderul USR.

El s-a arătat convins că „se va ridica un val în 2024 împotriva acestui tip de guvernare PSD-PNL, un val în sprijinul unei alternative oneste construite în jurul USR”.

„Pentru 2024, construim acea alternativă în care românii să îşi pună speranţa, pentru că alegerea va fi simplă. De o parte, este PSD, cu o anexă PNL (…), într-un colţ este o opţiune extremistă, iar opţiunea reală, modernizatoare, de oameni cu capul pe umăr, oameni oneşti, este la USR”, a subliniat Cătălin Drulă.

Potrivit acestuia, USR propune pentru 2024 un model de guvernare în interesul comunităţii.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. Tara are nevoie de alternative reale la PSD, PNL si mai ales impotriva extremistilor de la AUR…. in 2024 o sa iesim la vot mai mult ca niciodata. Nu mai putem lasa tara pe mana unor incompetenti sau in mana extremistilor care ne vor scosi din UE si apropiati de Rusia!

  2. Eu zic ca ar fi cazul sa grabiti, pentru ca de la 15% la peste 30-35% in doar un an in contextul electoral din Romania, e practic imposibil. Aici n-o sa vezi niciodata un fenomen care sa ia 73% peste noapte (gen Zelensky), sau 53% PAS in Moldova, lucrurile sunt foarte „asezate”, partidele traditionale sunt de neindepartat, cu ajutorul electoratului captiv, presei cumparate si toate mantocariile cu care si-au fixat radacinile. Singura voastra sansa e sa gasiti o locomotiva, un lider carismatic cu priza adevarata la public.

  3. „Pentru 2024, construim acea alternativă în care românii să îşi pună speranţa, pentru că alegerea va fi simplă. De o parte, este PSD, cu o anexă PNL (…), într-un colţ este o opţiune extremistă, iar opţiunea reală, modernizatoare, de oameni cu capul pe umăr, oameni oneşti, este la USR”, a subliniat Cătălin Drulă.”
    Cândva, de mult, în afara fruntariilor, ne-am dus sa votam si am luat cu noi un tânar si foarte bun prieten (antropolog si sociolog, adeca avizat). Când mergeam spre ambasada, ne-a întrebat: „Si voi cu cine votati?”. Cu USR-ul, am raspuns. „Si câstiga ?”. Categoric nu, am raspuns (inutil, stia si el, mai bine ca noi). A zâmbit si a votat alaturi de noi. Dupa ce îi povesteam ce ştiam, profesoara mea de istorie din liceu (55 de ani de atunci) întreba: „şî pi urma ?” (Era o profesoara excelenta !!!). Cf. primul vers din imnul national !!!!!! Românii care e în strada nu suntem „noi”. Nietzsche în parlament.

  4. Acelasi Drula care scoatea foc pe nari ca nu il voia pe Orban premier pentru ca…f knows why?