G4Media.ro

Drulă, la dezbaterea moțiunii care-l vizează pe ministrul Finanțelor: Domnule ministru Boloş,…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Drulă, la dezbaterea moțiunii care-l vizează pe ministrul Finanțelor: Domnule ministru Boloş, sunteţi cel mai nociv ministru al Finanţelor pe care l-a avut România după 1989

La dezbaterea moţiunii simple împotriva ministrului de Finanțe, în plenul Camerei Deputaţilor, liderul USR, Cătălin Drulă l-a acuzat pe Marcel Boloş că împrumută România în fiecare zi cu un miliard de lei.

„Domnule ministru Boloş, sunteţi cel mai nociv ministru al Finanţelor pe care l-a avut România după 1989. Cifrele mandatului dumneavoastră vorbesc de la sine. Pe ianuarie 2024 România are cele mai mari scumpiri, cea mai mare inflaţie din toată Uniunea Europeană şi nu depăşim locul doi cu puţin – este de peste două ori mai mare decât media Uniunii Europene inflaţia din România. Deficitul, ştiţi foarte bine, deja după primele două luni este undeva la cel puţin 25 de miliarde de lei, din informaţiile mele chiar 27 – 28 de miliarde de lei, o cifră fără precedent în timpuri normale. N-aveţi economia oprită, n-aveţi vreo situaţie specială de urgenţă, singura voastră prioritate au fost cheltuielile făcute în interesul clientelei de partid, umplerea portbagajelor de la Vaslui sau scoicile colegului dumneavoastră de partid din PNL de la Prahova”, a declarat Cătălin Drulă în plenul Camerei Deputaţilor, la dezbaterea moţiunii simple împotriva ministrului Finanţelor, potrivit Agerpres.

Drulă a mai spus că Marcel Boloş este „cel mai nociv” ministru de Finanţe pe care l-a avut România după 1989 încoace.

„Sunteţi cel mai nociv ministru al Finanţelor pe care l-a avut România după 1989. Cifrele mandatului dumneavoastră vorbesc de la sine. Pe ianuarie 2024 România are cele mai mari scumpiri, cea mai mare inflaţie din toată Uniunea Europeană şi nu depăşim locul doi cu puţin – este de peste două ori mai mare decât media Uniunii Europene inflaţia din România. Deficitul, ştiţi foarte bine, deja după primele două luni este undeva la cel puţin 25 de miliarde de lei, din informaţiile mele chiar 27 – 28 de miliarde de lei, o cifră fără precedent în timpuri normale. N-aveţi economia oprită, n-aveţi vreo situaţie specială de urgenţă, singura voastră prioritate au fost cheltuielile făcute în interesul clientelei de partid, umplerea portbagajelor de la Vaslui sau scoicile colegului dumneavoastră de partid din PNL de la Prahova”, a declarat Cătălin Drulă în plenul Camerei Deputaţilor, la dezbaterea moţiunii simple împotriva ministrului Finanţelor, citat de Agerpres.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. tocmai a explica Bolos de ce sunt probleme, pentru ca ”
    Boloş: Suntem singura ţară din UE care îşi permite luxul de a avea indemnizaţia de concediu medical mai mare decât salariul” .. nu e vb de PENSIILE SPECIALE mai mari decat SALARIUL SPECIALILOR, e vb de concediu medical al unor amarati care sunt NESPECIALI

  2. Bolos mai bine ar face covrigi pentru Ciolacu.

  3. Și ce a răspuns Boloș la toate astea?