G4Media.ro

Drulă, după ce a fost asociat cu „Mirel de la Turnu Măgurele”:…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Drulă, după ce a fost asociat cu „Mirel de la Turnu Măgurele”: Știu sigur că Marcel de la Buzău nu se pricepe la nimic. I s-a umflat capul de la funcție

Președintele USR, Cătălin Drulă, afirmă că Marcel Ciolacu nu se pricepe la nimic și că i s-a umflat capul de la funcție, după ce premierul a participat miercuri seara în emisiune la România TV și i-a comparat pe liderii opoziției cu „Mirel din Turnu Măgurele” (trimitere la melodia lansată de Erika Isac, care a stârnit în mediul online un val de hate dar și de susținere).

„Înțeleg că premierul Ciolacu m-a atacat la postul de casă RTV că mă pricep la toate. Nu știu dacă e așa, dar știu sigur că Marcel de la Buzău nu se pricepe la mai nimic. Și în bun spirit pesedist i s-a umflat capul de la funcție. Marcel de la Buzău încearcă și o glumă de maidan și mă face Mirel din Turnu Măgurele. Tocmai el, președintele PSD care scuză hărțuitorii sexuali din partid, punând vina pe victimele lor că răspund noaptea la telefon”, a comentat Cătălin Drulă.

Acesta a ținut să menționeze și lucrurile la care se „pricepe” Marcel Ciolacu: „Tocmai ne-a dat cea mai mare inflație din Europa de departe pe luna ianuarie. Cele mai mari scumpiri. Economia aproape în recesiune. Taxe mai mari, birocrație sufocantă. Antreprenorii sunt tratați drept infractori și amenințați cu arma de ANAF. Hăitașul lui Hayssam îi hăituiește pe întreprinzătorii români”.

Drulă i-a mai transmis lui Ciolacu că îl urmărește soarta lui Adrian Năstase: „Cam pe aici suntem, Marcele, dar e ok, în câteva luni o să mergi și tu după Adrian Năstase. Cam așa fac românii cu pesediștii cu cap umflat în marii ani electorali. După 20 de ani se va repeta istoria”.

Reamintim, liderul PSD, premierul Marcel Ciolacu i-a comparat, miercuri seara, la România TV, pe George Simion, Cătălin Drulă și Dacian Cioloș cu „Mirel din Turnu Măgurele” (vezi piesa lansată de Erika Isac, care a stârnit un val de hate și susținere în mediul online).

„Dvs. ați văzut în ultimul timp de la Simion vreo soluție, dvs. ați văzut, a venit să aibă vreun dialog coerent, despre economie, despre ce se întâmplă în România? Eu nu fac nicio diferență între Simion, Drulă, Barna, Cioloș. Spuneți ce au lăsat în țara asta, unul a lăsat vreun miliard la vaccinuri, spitale în flăcări, zero la fonduri europene, zero autostrăzi. Știți cu ce îi compar eu pe toți? Mirel din Turnu Măgurele. Se pricep la toate, dar n-au nicio soluție”, a afirmat Marcel Ciolacu.

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. Acuma pricepeţi de ce erau aşa de supăraţi pe videoclip?…..Ei credeau că se vorbea de ceilalţi.😁😁😁😁😁
    Măi ăştia sunt pe invers şi când vor să f… pe altii.

    Voi vă daţi seama ce înţeleg ăştia din tot ce le spuneţi?🙄

  2. Da, cine vorbește. Partidul „un scaun pentru Dan Barna”

  3. Ooo, ia uite ce ascultă Marcel în timpul liber!!!! Să ne dea și citate din manele! Vrem!