G4Media.ro

Drept la replică

Drept la replică

Departamentul de comunicare al Partidului Republican, în numele președintelui Alexandru Coita, vă solicită un drept la replică în urma publicării articolului „Iepurele liberalilor? Alexandru Coita, președintele Partidului Republican, și-a anunțat candidatura la primăria Capitalei / Traseu bizar de politician: consilier onorific la Dăncilă, secretar de stat în guvernul Ungureanu, consilier pentru Roberta Anastase, asociat cu Ilan Laufer”.

În articolul publicat pe site-ul g4media.ro apar informații total greșite cu privire la Partidul Republican și conducerea sa: „Alex Coita se revendică, astăzi, președintele acestui partid, având și o echipă de conducere, fără să figureze în vreun act atestat de Tribunal. În același timp, sunt promovați candidați pentru diferite primării/consilii locale/consilii județene”.

Cu privire la aceste informații eronate, care prejudiciază imaginea formațiunii, dar și pe cea a președintelui Alexandru Coita, facem următoarele precizări: Congresul Partidulul Republican, organizat în luna martie a acestui an, a stabilit că președinte executiv al formațiunii este Alexandru Coita. Actele cu privire la această decizie au fost depuse la Tribunal și înregistrate, iar modificarea propriu-zisă în documentele partidului este în acest moment doar o chestiune tehnică de operare a datelor de către Tribunal. Nu există niciun impediment legal pentru ca Partidul Republican să-și înscrie în alegerile locale din 27 septembrie candidații anunțați deja sau cei care vor fi prezentați în următoarele zile.

Vă solicităm, așadar, publicarea punctului de vedere al președintelui PRR și candidat la Primăria Generală, Alexandru Coita, iar în caz contrar, acesta își rezervă dreptul, prin intermediul avocaților, de a urma calea legală pentru repararea imaginii sale ca urmare a publicării unor informații false, neverificate, de către site-ul g4media.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

17 comentarii

 1. dragi gazetari, faceti presa de calitate, nu mai fiti subiectivi, se vede de pe luna ca sunteti lingai progresisti

  • MARS, MA!

  • Niciun marş, chiar sunt lingai progresiști.

  • ba mars si tie! presupunand ca ar fi ca voi, de ce pierdeti timpul pe aici ca nu pricep? eu nu ma duc pe siteurile antenelor sa le explic ce si cum ca e clar ca nu am sanse. tu de ce pierzi timpul pe aici? nu-ti convine, fa-ti site propiu. in rest, ai aflat si tu de progresism si repeti ca o moara stricata, nici nu stii ce aia.

 2. G4: „fără să figureze în vreun act atestat de Tribunal”
  PR: „modificarea propriu-zisă în documentele partidului este în acest moment doar o chestiune tehnică de operare a datelor de către Tribunal”

  Daca operarea schimbarii nu s-a facut inseamna ca inca nu figureaza in actele atestate de tribunal. Indiferent de motiv sau de fereastra de timp, la momentul in care a fost scris articolul, informatia era adevarata.

  Practic, si-au facut reclama gratuita proftand de „dreptul la replica”

  • Asta doream sa observ si eu.
   Deci, in momentul asta, partidul asta NU are actele completate. Ca sunt „in operare” la Tribunal, tot nu sunt efectuate. Atunci ce mai vrea Coitza asta?

 3. Alex Coita, ai uitat ca i-ai fost consilier si lui Victor Negrescu?

 4. Nu inteleg care-s informatiile eroante, din moment ca pana si comunicatul recunoaste ca la tribunal nu e inca operata nicio modificare.

 5. in rest totul e adevarat

 6. Stimaţi tovarăşi, ăla este este stângul la replică!

 7. Dar de faptul ca nu au avut candidati timp de 5 ani, iar partiduletzu de buzunar trebuia radiat ce zice dom’ Coitza?

 8. Republican cu testicul de vrabioi .

 9. Amatori…progresisti evident, din cei mai rai

 10. varza de drept la replica. mai bine tacea. dar na, prostul pana nu e fudul….
  oricum, cu numele asta de coita nu il vad bine.

 11. Vedeți ce ați făcut mă G4? Dacă nu scriați articolul despre partidul acestui Coiță nici nu auzeam de el. Acum l-ați adus la cunoștința publicului și vă mai și dă în judecată :))

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.